Duzo ludzi zabrala sie za Wordpressa - taki bardzo przyjemny system do prowadzenia Bloga przez duze B (nie porownywac z bLogaSSkaMi). I zaczela nam sie tworzyc taka mala Wordpressowa familia.
Jednak o familie trzeba dbac i starac sie ja powiekszac. W tym wlasnie celu zachecam Was do dolaczenia do tej naszej rodzinki. Jak to zrobic? Po prostu zainstalujcie Wordpressa,
Czesc z Was pewnie nie dysponuje serwerem. Ale to i tak nic takiego - macie dwie mozliwosci:
1. skorzystac z wordpress.com i tam sobie zalozyc Wordpressa na ichniejszym koncie. Troszke ma taki WP ograniczone mozlwiosci, ale swoje przemyslenia i grafiki mozecie spokojnie przedstawiac.
2. jestem w stanie udostepnic miejsce na serwerze trzem osobom. Jedynym ale jest fakt, ze musicie mnie przekonac, ze Wasz blog bedzie naprawde wartosciowy i wnoszacy cos do rodziny. Mysle jednak, ze warto sie pokusic.
Jesli ciagle nie jestescie pewnie zajrzyjcie sobie na:
tak jak najbardziej polecam ja nei mam takwypasionych blogow jak oni bo poprotu nei umiem robic szablonow ale mam na tym silniku blog o mom zyciu naprawde bardzo fajne
Ja jakos nigdy nie przepadalem i raczej nie przepadam za tego typu pamietnikami... ale jak SBK, poreklamuje jeszcze chwilke, to zaloze pewnie cos w ten desen :mrgreen:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum