Wiec tak mam pomysl aby zrobic nowy temat i podkleic np w inne i tam mozna by pisac codziennie jaka i czyja sygna byla najleprza w tym dniu. Pisala by to osoba znajaca sie na sygnach wybrana przez admina, wedlug mnie pomysl dobry na ubp tak jest i jest fajnie
Dobry pomysl dla osob, ktore maja duzo czasu wolnego. Ja tam sadze, ze to zabiloby radosc ze zwyciestw w Sygnaturze Tygodnia. Te czekanie na kolejna szanse wygrania... a tak to codziennie podobna mozliwosc...
ale nie rozumiecie mnie;P mi chodzi o to ze jedna osoba ktora sie by zgodzila i by sie znala patrzylaby po galeriach i sprawdzala by sygny z tego dnia i by pisala w temacia jaka sygna czyja i dlaczego:p
No, ja tez sadze ze zinterpretowalem to dobrze. J/w. Aczkolwiek gdyby nie fakt zmniejszenia radosci z siga tygodnia to bylaby to niezla motywacja dla takich n00bkow jak ja by przylozyc sie do pracy nad grafika xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum