Witam!
Ostatnio grzebalem bardzo gleboko w internecie i natrafilem na grafike, znaczy sie na kilkadziesiat grafik zlaczonych poziomo w jeden b.b. dlugi obraz.
Przydalo by sie aby kazdy user nawet amatorzy wykonali obrazek ktory nastepnie zostal by poprawiony i wtopiony tak aby nie gryzl sie z pozostalymi prackami.
Mam nadzieje ze znajda sie chetni do wykonania tego.... projektu. I nie bedzie tak jak z UOTW i SOTW etc.
Wymiary: 600x 450px
Gotowe dzielo mozna zamiesci na bezplatnym serwie lub na serwie forum.
no wiec trzeba ustalic kolejnosc
bo takiego ARTWORMA robi sie w nastepujacy sposob:
1 pracka powstaje i nastepna osoba robi jej przedluzenie pozniej gdy 2 osobka skonczy to 3 zaczyna dzialac wtedy sie robi z tego calosc bo z tego jak Ty to przedstawiles to wyszedlby zlepek prac ktore sie nie trzymaja kupy a to ma byc jednolita praca...
mozna sprobowac z tym tematem ale juz to widze jak to wyjdzie max 5 pracek.
... albo zrobic tak ze kazdy user moze dawac po kilka pracek ale tak zeby dwie prace jednego usera nie byly obok siebie.
To zakladajta nowy temat (oczywiscie jesli administracja sie zgodzi ) czy ja mam to zrobic ? znaczy sie gdzie ? Inne ?
acha ja moge zrobic pierwsza pracke niema co trzeba przelamac pierwsze lody
Dobra, ja robie piersza, bo Szanowni Admini puki co sie nie kwapia <szacun>
Jak skoncze to zaloze temat - jesli Modzi bedza chcieli, dodadza i potem userzy, co wy na to panowie i panie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum