Chcialbym przeprowadzic ankiete wsrod uzytkownikow forum.. czy jestescie za tym zeby wprowadzic cos takiego jak WOTW ( wector of the week ) odpowiedzi w tym temacie i co najwazniejsze glosy w ankiecie..
P.S oczywiscie prosze nie pisac tylko tak lub nie tylko tak poniewaz lub nie poniewaz
jak najbardziej jestem za, mam propozycje zeby polaczyc to z LA np: w tym tygodniu byla fotomanipulacja a za tydzien wektorki za dwa tyg. cos innego itp.
jestem na tak.
moim zdaniem powinno to byc osobny temat. bez zadnego laczenia. jednakze grafike wektorowa mozna zamieszczac rowniez w takich konkursach jak SOTW wiec... ale mimo to na tak
jesliby nie bylo chetnych to moglbym prowadzic ten konkurs : )
Moim zdaniem nie tylko WOTW ale np UOTW , WOTW( Userbars Of the week, Wallpaper of the week)Powinien zaistniec na forum ,zachecilibyscie innych uzytkownikow do udzielania sie i tworzenia co raz to lepszych i innych prac
jak by wstawic wallpaper of the week i UOTW to wtedy by mozna bylo zlikwidowac LA. a za to zrobic np WOTM (work of the month) w ktorym by byla losowa, wieksza praca do zrobienia
nie mozna polaczyc z LA... mozna wprowadzic osobno... LA to jeszcze dziecko, ktore rozwija sie wolniej niz inne, ale to nie znaczy, ze trzeba je zaraz modyfikowac...
Mozna by to rozwiazac w ten sposob , ze sie zrezygnuje z jakies kategorii ktora nie cieszy sie zainteresowaniem a zastapi sie ja nowa , jezeli tego jest za duzo...
za duzo? moim zdaniem jakby dodac pare wlasnie takich konkursow to wlasnie inni ludize zajmujacy sie tego typu rzeczami (tapety, wektory, userbary) by sie zainteresowalo naszym forum
za duzo? moim zdaniem jakby dodac pare wlasnie takich konkursow to wlasnie inni ludize zajmujacy sie tego typu rzeczami (tapety, wektory, userbary) by sie zainteresowalo naszym forum
Dokladnie tak samo mysle , no ale jak sie innym nie chce to co tu sie dziwiac , a skoro innym sie nie chce to moze czas wybrac nowych ? ktorym sie bedzie chcialo
nie mozna polaczyc z LA... mozna wprowadzic osobno... LA to jeszcze dziecko, ktore rozwija sie wolniej niz inne, ale to nie znaczy, ze trzeba je zaraz modyfikowac...
moze dlatego ze ani w ogloszeniach nie ma aktualizacji LA najczesciej no i nikt nie wysyla prac, Czemu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum