Poprzedni temat «» Następny temat
Zmiany
Autor Wiadomość
Matty 
User
Inny

Wysłany: 2009-02-23, 15:44   

yhm... to do tego ja dokleje swoje, ze nie warto oceniac x/10. Bezsens ;)

Angelo
User
Fallen Star

Wysłany: 2009-02-23, 17:11   

Matty napisał/a:
Angelo, CHOLERY*

Dzieki za Twoj post. Dla mnie silny przekaz.

przepraszam cie... mowilem za ogolnie...

qbass ....

ktorys raz z kolei ktos usuwa moje posty... naprawde wole juz warna dostac ....

Qbass
Administrator

Wysłany: 2009-02-23, 17:16   

Angelo, napisz mi na pw, co to byl za post i z jakiego dzialu i o czym, zaraz sprobuje sie dowiedziec o co tu chodzi.

Kazu 
Moderator

Wysłany: 2009-02-23, 17:21   

Moim zdaniem glupota jest pisanie postow typu "omg totalna porazka, czytaj tuty"
omg Ludzie Wy ich macie zachecac do dalszej pracy!!, mimo tego ze ktos ma nie najlepsza prace znajdzcie jakies plusy i mowcie co maja poprawic (nie urazajac ich) :|

Szczerze mowiac gdyby nie pewna osoba ktora mi od poczatkow pomagala w grafice to bym chyba zrezygnowal :|
Po przeczytaniu komentow typu "kilka brushy i render, chowaj sie" :|

PS Qbass mi tez ktos usunol kilka postow, jesli ktos uwaza ze te posty sa niepotrzebne i zasmiecaja topick to niech to chociaz ze Mna przedyskutuje :|

Moonlight 
User

Wysłany: 2009-02-23, 17:28   

Crow napisał/a:
Pomysl logicznie jak oceniacie ludzi w taki a nie inny sposob to kto wam bedzie zagladal do galerii? chyba tylko wy sami i ci co sie do takiego traktowania przyzwyczaili
do czego zmierzam do waszych prymitywnych , i wiesniackich textow , ssie pale , smierdzi, oczojebny i mozna by tu wymieniac , a najlepsze to sa wasze terminy jedne i te same , ktos uzyl slowa brak glebi i sygnatura jest plaska i nie zaleznie od tego jak praca bedzie wygladac to zawsze sie znajdze osoba ktora uzyje tych wlasnie slow malo tego macie na forum swoich kolegow i nawzajem oceniacie siebie dobrze , wiec kazdy nowy uzytkownik widzac takie cos a raczej takie zachowanie pomysli ''ja juz tu nie wchodze bo po co , obojetnie co bym nie zrobil to przeciez bedzie plaskie , napis bedzie smierdzial no i oczywiscie nie ma glebi''Ludzie moze w koncu zacznijcie oceniac swoimi slowami bo niedobrze sie robi widzac w kazdej galerii jedno i to samo , po za tym Trekmi moze najpierw przeanalizuj sobie dokladnie jak dzialacie w galeriach a pozniej pomysl czy oplaca sie szukac odpowiedzi na forum dlaczego tak sie dzieje , i nie pisze tego zeby cie tu sprowokowac czy cos tam , ale tak to niestety na tej stronie wyglada .

A co do Administracji to sie moge jedynie z tym zgodzic ze forum jest troche zaniedbywane , ale z jakiej przyczyny nie mnie jest to oceniac , Admini maja swoj wiek i powini wiedziec co robia

Madrze mowisz Crow. Mimo ze na poczatku sie rzucalem to moge teraz pogratulowac decyzji Fujiemu.

Brak adminow da sie odczuc. Bylem(jestem) modkiem na jednym forum. Bylo nawet wieksze niz G4U niestety padlo. Wiecie dlaczego? Poniewaz admini nie raczyli odwiedzac forum, a jak juz byli to nie udzielali sie. Jak ludzie zaczeli to zauwzac zaczely sie glupie tematy typu: "Nie ma admina", "Forum upada". Od razu polecialy do kosza. [colour="red"]Niestety z naszym forum tez moze sie tak stac.[/colour] Dlatego radze administracji przemyslec te sprawy i zaczac dzialac a zaczynajac od przekazania rangi administratora osobie bardziej kompetentnej, bardzo aktywnej, oceniajacej kreatywnie oraz majacej dobry kontakt z innymi. To jest takie moje zdanie, mam nadzieje ze da wam to cos do myslenia i wreszcie zaczniecie dzialac. Zauwazylem jeszcze ze podczas gdy Qbassa i Fujiego brakowalo na forum zaczela stopniowa malec liczba userow odwiedzajacych forum w ciagu ostatnich 24 godzin. I nie tlumaczcie sie ze administratorzy nie zyja samym forum poniewaz zostaliscie powolani na ta posade nie sila ale wlasna wola i chyba wiedzieliscie ze jest to bardzi praco chlonne wiec zacznijcie cos robic.

Trekmi napisał/a:
Jezeli do konca marca nic nie zrobicie opuszczam to forum i mysle, ze za mna pojdzie reszta userow.

Nie musiales tego pisac, ale jest w tym troche racji. Jezeli jakas wplywowa osoba ktora jest tu juz dlugo odejdzie a wraz ze soba wezmie swoich znajomych z forum bedzie kryzys, wtedy bedzie za pozno na ratowanie forum i trzeba bedzie zaczac wszystko budowac od nowa, a to jest bardzo trudne poniewaz zaniedbujac obowiazki admina userzy wyrabiaja sobie o was i o forum calkiem "ciekawa" opinie. Zacznijcie myslec. roll
Pozdrawiam, Kacper.K. ;)

Matty 
User
Inny

Wysłany: 2009-02-23, 17:35   

Fluffy, wow.

Co do kasowania postow.

Cytat:

Witaj Matty,

Twoj Post napisany przez Ciebie na: "Forum Graficzne-Sygnaturki-Userbary-Avatary", zostal usuniety przez Administratora lub Moderatora.

Powod: Post nie wnoszacy nic do tematu

Link do tematu: http://www.graphic4u.pl/viewtopic.php?t=5786

Twoj post:

Temat: "Crow vs ?"

photoxeros , nie uwazasz, ze tym powinien sie zajac prowadzacy? w koncu od tego jestesmy. juz nie ma pierwszy lepszy.

CHYBA.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Email wyslany do Ciebie z "Forum Graficzne-Sygnaturki-Userbary-Avatary" http://www.graphic4u.pl

przed chwila dostalem ;]

Angelo
User
Fallen Star

Wysłany: 2009-02-23, 17:38   

Cytat:
Angelo, napisz mi na pw, co to byl za post i z jakiego dzialu i o czym, zaraz sprobuje sie dowiedziec o co tu chodzi.
ok , darujcie sobie... 2 posty w tym temacie... reszta byla w offtopach ...

Matty napisał/a:
przed chwila dostalem ;]

a ja nic :)

Matty 
User
Inny

Wysłany: 2009-02-23, 17:52   

Qbass napisał/a:
Co do mafii, wlasnie przesunalem ja do kosza, bo szybkiemu chyba zabraklo zapalu.

Fajnie, a Mafii jako druzyny nie usunoles i sie burdel za przeproszeniem robi.

Qbass
Administrator

Wysłany: 2009-02-23, 18:12   

Matty, sorry jestem czlowiekiem, po prostu przegapilem, juz usune, dziek iza uwage, ale mogles to zrobic bez takeigo docinania, wystarczyloby pw.

Matty 
User
Inny

Wysłany: 2009-02-23, 18:15   

Przepraszam Qbass, nie mam nic do Ciebie ^^ Rozumiem, ze kazdy z nas chyba tu jest czlowiekiem a jak kazdy wie czlowiek robi bledy. Poprostu chcialem zwrocic uwage na to, ze tu sie sprzata a tam balagn

Pozdrowienia dla Ciebie Qbass ;)

Crow 
Administrator

Wysłany: 2009-02-23, 18:18   

Tu niestety tak jest ze obojetnie co bys nie zrobil jest zle ,usuwasz posty nie na temat jest zle,bo mogles powiadomic a sam chyba wiesz co piszesz czyz nie tak ,nie usuniesz zostawisz to beda chcieli twojej degradacji bo nic nie robisz i odrazu w dziale skarg zostaniesz zgloszony .Ludzie zastanowcie sie przez chwile co wedlug was jes dobre a co zle bo chyba mylicie pojecia dobro zlo

Qbass
Administrator

Wysłany: 2009-02-23, 18:22   

Mysle, ze Crow, poruszyl bardzo wazna sprawe, od ktorej musimy zaczac odbudowe forum, czyli to, ze kazdy musi swoje prywatne animozje schowac do pudelka i za przeproszeniem nie zachowywac sie jak male dziecko jak dostanie warna czy mod usunie mu posta, ale po prostu pisac do moda jak ma watpliwosci i wszystko spokojnie zalatwic.
Troche dystansu do siebie i innych - Apeluje o to do Was!

Matty 
User
Inny

Wysłany: 2009-02-23, 18:25   

OK. Tak zawsze jest, bylo i bedzie. Nie wazne jak Mod sie stara zawsze bedzie cos nie tak. Taka karma.

Tramposz 
User

Wysłany: 2009-02-23, 18:56   

Uff i dobrnalem do konca. Widze, ze jednak temat troche plusow dal :) 0 Qubass zaczal dzialac ale i napisal madre slowa, by schowac nasze animozje do pudelka bo rzeczywiscie atmosfere psuja. A jak juz sie ktos posprzecza to trzeba umiec jakos sobie dlon podac, badzmy powazni kiedy trzeba. A... no i jak sie wszyscy zaczeli rozpisywac jak sie watek zmian nawinal. zeby tez takie "esejowe" posty w galeriach uzytkownikow byly pisane zamiast tych jednozdaniowych ;) Mowcie co chcecie na ten post, ale nie moglem sie powstrzymac, zeby nie podkreslic pozytywow jakie dal ten temat ^^

Kazu 
Moderator

Wysłany: 2009-02-23, 19:03   

amen !

temat do zamkniecia roll

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi