Poprzedni temat «» Następny temat
Doza wita i o wspolprace pyta ;)
Autor Wiadomość
Doza 
User

Wysłany: 2010-04-19, 17:32   Doza wita i o wspolprace pyta ;)

Witam wszystkich i mam do zaoferowania pewna forme wspolpracy ;)

Magazyn literacko-kulturalny „Doza” poszukuje grafikow do wspolpracy. Wszystkich, ktorzy tworza grafiki, lubia i potrafia poslugiwac sie programami edytorskimi, zapraszamy do nas. Potrzebni sa zarowno graficy do wspolpracy stalej (projektowanie okladki kolejnych numerow i mniejszych grafik wewnatrz pisma, w przyszlosci mozliwe wynagrodzenie), jak i dorywczej. Jesli masz pomysl na ciekawa grafike, albo chcesz zrobic cos jednorazowo i nie wiesz na co konkretnie jest w danym numerze zapotrzebowanie – pisz do szefa dzialu grafik. Wszystkie namiary na niego, jak i innych czlonkow redakcji, znajduja sie na stronie www.dozamagazyn.pl.
Jednak z racji, ze to wlasnie ja szefuje dzialowi graficznemu podaje tutaj bezposredni kontakt do mnie poprzez adres mailowy: sebastian.filipowicz@dozamagazyn.pl lub gg: 11921258
Prace graficzne do pierwszego numeru sa aktualnie pilnie potrzebne, stad nie wahaj sie wyslac swojej pracy lub jesli masz watpliwosci zapytac mnie o szczegoly, gdyz bardzo mozliwe, ze wlasnie twoja grafika ujrzy swiatlo dzienne na lamach „Dozy”.
Jesli sam nie tworzysz grafik, ale znasz kogos, kto sie tym zajmuje – daj mu znac, lub podaj mi na maila jego namiary, a sam sie z nim skontaktuje.

Cala Redakcja „Dozy” z gory dziekuje za pomoc i wspolprace ;)

Odpowiedz do tematu