Nie mam juz dostepu do dzialu ogloszenia a wiec pisze w tym . Tak kolejny rozdzial w moim zyciu zostal zamkniety graphic4u juz jest moje z przykroscia to mowie bo bylo tu naprawde duzo osob ktore tworzyly wspaniale grono zainteresowanych grafika. Dziekuje wszystkim uzytkownikom ktorzy przyczynili sie do sukcesu tego forum mialem jeszcze duzo pomyslow ktorych niestety juz nie zrealizuje , zycze nowemu adminowi aby pod jego wodza forum rozrastalo sie jeszcze prezniej a dotychczasowym wspolpracownikom czyli Rosziemu i Neo bardzo dziekuje za pomoc w prowadzeniu tak wspanialego serwisu. Kazdy z was ma do mnie kontakt a wiec jezeli beda jakies prosby , pytania prosze pisac chetnie odpowiem
Co do mojej przyszlosci nie wiem co z nia bedzie zapewne otworze jakis serwis jeszcze ne zastanawialem sie jaki ale na pewno nie bede siedzial bezczynnie.
A wiec jeszcze raz wszystkim serdeczne dzieki pozdrawiam wszystkich i licze ze pod wodza nowego admina bedziecie rozwijali swoje umiejetnosci graficzne
Ja rowniez dziekuje elportero, za doprowadzenie forum do obecnego stanu, pomimo malego nieporozumienia w trakcie sprzedazy jest tu zawsze mile widziany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum