Poprzedni temat «» Następny temat
Pozegnanie
Autor Wiadomość
elportero
User

Wysłany: 2007-02-24, 13:52   Pozegnanie

Nie mam juz dostepu do dzialu ogloszenia a wiec pisze w tym . Tak kolejny rozdzial w moim zyciu zostal zamkniety graphic4u juz jest moje z przykroscia to mowie bo bylo tu naprawde duzo osob ktore tworzyly wspaniale grono zainteresowanych grafika. Dziekuje wszystkim uzytkownikom ktorzy przyczynili sie do sukcesu tego forum mialem jeszcze duzo pomyslow ktorych niestety juz nie zrealizuje , zycze nowemu adminowi aby pod jego wodza forum rozrastalo sie jeszcze prezniej a dotychczasowym wspolpracownikom czyli Rosziemu i Neo bardzo dziekuje za pomoc w prowadzeniu tak wspanialego serwisu. Kazdy z was ma do mnie kontakt a wiec jezeli beda jakies prosby , pytania prosze pisac chetnie odpowiem

Co do mojej przyszlosci nie wiem co z nia bedzie zapewne otworze jakis serwis jeszcze ne zastanawialem sie jaki ale na pewno nie bede siedzial bezczynnie.

A wiec jeszcze raz wszystkim serdeczne dzieki pozdrawiam wszystkich i licze ze pod wodza nowego admina bedziecie rozwijali swoje umiejetnosci graficzne

Da Blaze
User

Wysłany: 2007-02-24, 19:11   

zegnaj..
szkoda ze mnie na gg zablokowales, nie wiem czemu :shock:

elportero
User

Wysłany: 2007-02-24, 19:30   

omg nieczablokowalem :/ nei mam nwet listy kontaktow po formacie napisz do mnie jak cos

Qbass
Administrator

Wysłany: 2007-02-24, 19:46   

Ja rowniez dziekuje elportero, za doprowadzenie forum do obecnego stanu, pomimo malego nieporozumienia w trakcie sprzedazy jest tu zawsze mile widziany ;)

Odpowiedz do tematu