Witam. Bylem Graphic`iem (adminem) na graphica.pl, z tego co wiem tu takze nim bede. Takze kilka danych:
Imie: Mateusz
Nazwisko: ******* ^^
Pseudonim: Shadow
Lat: 16
Zainteresowania: muzyka, grafika komputerowa, gry PC, informatyka
Pracuje z programem: Adobe Photoshop CS2
Staz w grafice: A kto by to liczyl ...
Ulubione programy: Gadu - gadu, Real Player, Windows Media Player, Total Commander, Mozilla FireFox, Flash Get, Microsoft Front Page, Outlock Express
Ulubione gry: Fifa07, NBA07, Need For Speed Carbon, Pro Evolution Soccer 6, Call Of Duty, Call Of Duty 2, Counter Strike 1.6, Counter Strike: Condition Zero,
Uprawiane sporty: noga, kosz, squash, bilard, bowling (oczywiscie wszystko dla przyjemnosci, nie gram w zadnych rozgrywkach czy turniejach)
Ulubione zespoly: Arsenal Londyn, Chelsea Londyn, Manchester United
No i w sumie to narazie starczy co sie bede rozpisywal. Wiekszosc czasu spedzam przy kompie. Coraz mniej gram, wiecej spedzam na forach, gadu-gadu, tworzeniu i dopracowaniu grafiki.
co do muzyki to wszystkiego slucham =D czesto slucham:
- z rocka: Green Day, SOAD, RHCP,
- z popu: to co w radiu leci
- z techna: roznosci, ostatnio bomfunk mc`s (naszlo mnie na muze z mlodosci ;P)
- z hh: Wlodi, Onar, Pono, 50Cent, HempGru.
- wszystko inne co mi wpadnie do ucha
Jeszcze pare miesiecy temu sluchalem tylko rocka ale przenioslem sie na wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum