Jak zauwazyliscie, pojawila sie kolejna osoba, mianowicie - JA x]
Adres tego 4um zdobylem od mojego kolegi z klasy- Cloud'a.
Co ja mam sie tu rozpisywac:
Pochodze z Gdyni centrum, lubie bardzo to miasto jak rowniez te dziewczyny ktore w nim mieszkaja ^^
Chcialbm, aby wspolpraca moja z wami na tym 4um, byla bardzo mila i by sie nam fajnie razem spedzalo czas ; )
Pzdr
No pewnie xD
aha, przepraszam odrazu za srogie oceny, ktore mbyc moze bede wam wystawial, ale wychowalem sie na dwoch dosc dobrych 4ach, i tak juz mi zostalo xD
Ale wiesz, bywalem na takich 4ach ze jak bylem wlasnie taki ostrzejszy, bo tak mnie wychowano - banowali mnie, pod pretekstem ze niadaje nikomu sie niczego nauczyc, tylko krytykuje -.-
Wiem ze krytyka mobilizuje, ale poprostu niektorzy nielubia i sie jeszcze pluja jak ja oceniam ich prace w sposob nie pozytywny. Niektorzy tez uwazaja, ze jestem jakis wymiatacz, i ze czasem "jade" ich prace, bo lubie -.- Dlatego chcialem wytlumaczyc, dlaczego wlasnie tak oceniam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum