Cze! Jestem Jacek ale mowia na mnie roszi:) mam 16 lat i lubie bawic sie w webmasterstwo, tworzenie for, stron, hackowanie i ogolnie lubie kompy. Mimo iz jestem administratorem tego forum graficznego to grafika to moja Pieta Achillesowa ale co jest bardzo dziwne mam wiele propozycji na administracje for o takiej tematyce. Znam dobrze elportera zakladalem z nim kiedys forum graphic-site.pl jednak zrezygnowalismy z niego. (mozna stwierdzic ze mamy ogromny zapal do tego forum i nasz cel to pobic konkurencje) Jestem w redakcji znanej strony rozrywkowej cda.pl dokladniej pracuje tam jako administrator forum cda.5y.pl Bardzo lubie to co robie pracuje za darmo ale nie ukrywam ze ostatnio troche $$$ dostaje za to :-P W niedalekiej przyszlosci mam zamiar postawic darmowy hosting for nowej generacji (zero szczegolow bo chyba szkoda zepsuc dobra niespodzianke)
Pozdrawiam wszystkich userow tego forum - administrator roszi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum