Witam jestem... orzeszek (inne rownie madre nick'i byly juz zajete) ale mniejsza o to - to tylko nick ;] jesli chodzi o grafike to jestem jak wiekszosc chyba samoukiem ktory z nudow a czasami - nie ukrywam - zeby zrobic komus na zlosc jakims fotomontazem - mniej lub bardziej udanym - wlaczyl photoshopa (wtedy to byl chyba 4.0) i tak krok po kroku cos probowal robic... probowalem tez w corelu psp ale jakos photoshopa najbardziej lubie ;]
przepraszam na wstepie za pisanie bez przecinkow ale raz ze nie zawsz wiem gdzie je wstawiac a dwa ze po prostu mi sie nie chce... leniwy jestem z natury ale to czasami pomaga zrobic cos w niekonwencjonalny czasami lepszy sposob...
no wiec jeszce raz witam wszystkich i mam nadzieje ze sie czasami przydam a napewno czegos sie naucze ;]
jestem tutaj tak krotko a juz tyle zamieszania :-P to z nickiem to znowu z gg (sorrki Cinek ;]) zawsze na wejsciu jak czegos nie potluke to zamieszanie zrobie ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum