moge powiedziec tylko tyle ze sam posiadam Flatrona juz kilka latek i nic sie z nim nie dzieje, brak martwych pikseli zadnych przebarwien jest to bardzo dobra seria monitorow!
Uzbieral bys 200zl wiecej i bys mial bardzo dobry sprzet. http://allegro.pl/item573...fv_ss_wawa.html Polecam, jest to bardzo dobra firma, godna zaufania. No i ten monitor ma duzo funkcji.
aktualnie wychodzi na to ze flatron po prostu musi byc
Teraz jaki model. Tylko ten co polecil kolas miesci sie w kategorii cenowej i jest bardzo dobry.
Ten od fluffiego fajny, ale o 200zl za drogi
Najbardziej spodobal mi sie ten co polecil Mariusz10, ale jednak jest o 150zl za drogi. Zastanowie sie jeszcze nad tym, ale moze to jego wlasnie wybiore, ale nie tak latwo bedzie zdobyc dodatkowe 150zl
Ja stoje wylacznie przy samsungach. Sam mam SyncMaster 710v od paru lat i nigdy mnie nie zawiodl. Dla obrobki grafiki i pieknego kontrastu w 22' polecam tylko je
Monitor LCD, panoramiczny, kontrast 15000:1, full HD, szybki czas reakcji 5ms (czyli biorac pod uwage chwyty reklamowe moze sie wachac do 7ms) i niska cena. Jedynym minusem jest podobno niemozliwosc podlaczenia kabla DVI (nowsze karty graficzne), lecz przy orginalnym kablu samsunga i kupieniu przelaczki (cena to okolo 10zl) nie ma naprawde duzej roznicy
o nie, na samsungach sie juz pre razy przejechalem i wiecej nie kupie nic tej firmy.
Samsung produkuje wszystko a takie firmy slyna z niskiej jakosci. Jesli trafiles na dobrego samsunga to graty, ale to nie zmienia faktu ze jakosc ich produktow jest na bardzo niskim poziomie.
Polecam Ci mojego. Kupowalem go w Komputroniku u mnie w miescie. Mam go juz okolo poltora miecha i dziala jak natura chciala tak serio nie wyskoczyl mi piksel i nic nie dzieje sie z ekranem. Do filmow jest super, az chce sie na niego patrzec hehe jest duzy i jka na swoje gabawyty i funkcjonalnosc to ogromny pozytyw. Jesli nie masz takiej kasy to poczekaj uzbieraj a nie zawiedziesz sie.
Flatrony IMO najlepsze, w tym przedziale cenowym A jak brakuje 150zl, to zawsze mozna jakos zapracowac (np. ikonkami xD)... Samsunga mam teraz, zwyklego SyncMastera 795MB 17", nie narzekam, Chyba ze seria LCDkow tak slaba jest
Polecam Flatrona ! Moj brat ma juz 3 lata 19' i nie narzeka, tez nie raz korzystam z jego komputera i wszystko ladnie widac. Bardzo dobra seria monitorow tak jak Cinek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum