Lockerz.com to strona o bardzo prostych zalozeniach - rejestrujemy sie, zdobywamy punkty i wymieniamy je na nagrody.
Jak zdobywamy punkty - za logowanie, odpowiedzi w ankietach, granie, zapraszanie znajomych.
A jakie czekaja nas nagrody? Pendrive'y, Ipody, gry oraz wiele wiecej. Aktualnie "ceny" nagrod sa banalnie niskie, wiec warto.
Jedyny szkopul polega na tym, ze aby sie zarejestrowac, nalezy posiadac zaproszenie od osoby juz zarejestrowanej.
Ja swoje otrzymalem wczoraj, tak wiec mam mozliwosc zapraszania innych.
Jesli jest ktos zainteresowany, niech poda mi swoj adrej e-mail (tu albo na pw).
Pozrdawiam.
25, jestem tam od dwoch dni.
Mam taka prosbe - masz juz troche punktow na najtansze bajery - moglbys sprawdzic czy wysylaja do innych krajow niz USA, bo slyszalem takie pogloski?
o co biega z tym.zalozylem konto dopier dzis, zagralem w jakas gierke, dostalem 18 pkt i teraz calyczas jak wchodze na lockerz.com, to kieruje mnie na http://www.lockerz.com/game-ptzCatch a na tej stronie nie wyswietla sie nic oprocz logo i tla.
W prawym dolny rogu, obok punktow jest link "Dailies" - tam sa pytania. Pojawia sie jedno dziennie, za odpowiedz na nie dostajesz min 2pkt. Do tego 2pkt dochodza za codzienne logowanie i kazda osobe, ktora przyjmie Twoje zaproszenie.
Tyle (poki co).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum