noo troche lipa, ale moze byc i tak ciekawe, Oster zawsze cos wykmini ciekawego.
[ Dodano: 2009-08-17, 20:05 ]
Mam takie pytanie, ktore plyty wg was beda nominowane do hiphopowej plyty roku?
moje typy
ostr- o.c.b.
hg-droga
fundacja#1-poste restante
peja- na serio <- zapewne zdobedzie duzy szacunek.
jaka plyta wg was wejdzie do zestawienia, jakies propozycje dobrych albumow 2009?
Przypominam o release legala Te-Trisa zatytulowanego 'Dwuznacznie'. Po kawalkach na YouTube stwierdzam, ze jak dla mnie - debiut roku ;D Polecam odsluchanie ;]
tetris na 100% debiut roku ;] nawet Lavorama mu nie podskoczy ;p jednak to juz nie ten klimat co 'naturalnie' xD
a plyta roku to pewnie bedzie tede i note2 super plyta, polecam wszystkim.
Troche inny styl, niz na 'Naturalnie'. Ale jak dla mnie i tak miazga, druga sprawa - na freestyle OSTR mu moze skoczyc ;D Jak slysze 'Tede' to mnie zbiera na wymioty, takze jednak jego nie poslucham ;]
w 2004 roku ostry wygral bitwe o kemp ;] tetris tez startowal
wg mnie. tetris i tak jest najlepszy :]
jednak to co ostry zrobil na 30 minut z zycia to jest mistrzostwo.
nie wiem dlaczego jestes uprzedzony do tede. jacys hejterzy ci nagadali albo ulegasz stereotypom.
jaki jego album przesluchales caly?
poza tym nowa plyta to refleksje tedego nt. hip-hop'u :] wystarczy posluchac promomix nowej plyty. no i wiadomo ze tede to pierwsza trojka flow w Polsce
Tede mi rowniez, nie pasuje. Chodzi mi o jego styl(dziwki, fury i hajs), ma slabe porownania, tylko flow go ratuje. Ponadto wg mnie to po trostu kiep jest, wystarczy posluchac pare wywiadow, albo obadac ostatnia afere a hemp gru o HWDP. http://www.youtube.com/watch?v=rfwNy-5b77o
jednak to co ostry zrobil na 30 minut z zycia to jest mistrzostwo.
Prawda.
ryan napisał/a:
nie wiem dlaczego jestes uprzedzony do tede. jacys hejterzy ci nagadali albo ulegasz stereotypom.
jaki jego album przesluchales caly?
Albumu nie przesluchalem zadnego, sluchalem kilku utworow na youtubie, po prostu jak napisal banan - jego styl mi nie pasuje. Taki zbytni lans i wogole..
chlopaki producentami nie sa to zapozyczyli bit. np. zeus wydal mixtape na kradzionych bitach, tak samo liroy wydal taka plytke. w hip hopie czesto sie tak zdarza :p
szanuje tedego jako rapera, a nie jako czlowieka. kazdy ma swoje wartosci.
Te tris? Obczailem goscia i rzeczywiscie na poziomie chlopka robi. Jak na pierwsza plyte to wrecz przekozacko, ma swietne flow i rymy.
Aha z mojej strony polecam Reno- Nastepny level. To jest nielegal na YT raczej nie znajdziecie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum