Jeeej do technikum to mi jeszcze troche brakuje Ale przynajmniej mam pewnosc ze sie bede uczyl tego dziadostwa w swoim zyciu (ide na informatyke/angielski)
to bylo tak kiedys na obozie koszykarskim trener powiedzial do mnie ksero ( bo mam brata blizniaka xD ) ale ze mi sie nie podobalo to dodalem heroes ksero+heroes=XEROS a photo z przodu dlatego ze PHOTOshop ;p i mam PHOTOXEROS xD
ta c++ to technikum inf,
drugi rok sie ucze i nic nie umiem xD moze dla tego ze n ie uwazam nic a nic ?:P jak na shout boxie w idac moje wpisy wlasnie z lekcji informatyk xD ostatnio czesto rpzebywam na forum, wiec bedzie duzo wpisow, aby 11 i nformatyk tygodniowo xD pozdro
cs = counter strike kiedys duzo grywalem teraz mniej Wilk z zamilowania i podziwu do tych zwierzat wiadomo, ze nick wilk jest bardzo popularny to dodalem cs z przodu i z tylu i tak powstal unikalny pseudonim cswilkcs ktorym sie wszedzie posluguje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum