A ja nie zaliczam sie do zadnej subkultury ani ubiorem, ani zachowaniem jakos nie moge znalezc innych ludzi w chocby podobnym stylu wole byc inny, ale nierobie z tego jakiegos pokazu, zreszta nie cierpie robic czegokolwiek tylko po to aby cos pokazac jednak zle sie czuje gdy jestem utozsamiany z jakas grupa ludzi.
Jesli chodzi o ubior to raczej ubieram sie tak aby wygladac powaznie. Tez zazwyczaj nie odzywam sie jesli nie widze potrzeby wiec czesto ludzie mysla ze jestem niesmialy (heh, zasada przeciwnosci znaczen dziala - robisz jedno, odbieraja to odwrotnie) Nie znosze ryzyka i uwazam ze w zyciu sa pewne zasady ktorych mimo wszystko nalezy sie trzymac.
Jesli chodzi o subkultury to uwazam ze to zalezy nie od subkultury, tylko od konkretnych ludzi. Kazdy tutaj stara sie pokazac ze jego subkultura jest spoko i ze mylnie sa odbierane negatywnie.
Widzialem sporo takich sytuacji gdzie jakis dres przechodzil do przechodnia i mowil przyslowiowe "dawaj telfon albo wpi**dol", ale tez znam kilka osob ktore mozna zaliczyc do dresow a sa to spoko ludzie, tylko ze oczywiscie, zawsze najlepiej widoczna jest osoba ktora w imieniu jakiejs grupy ludzi robi zle. Wiec nie mozna oceniac subkultury jako calosci - jedynie konkretne osoby.
Widzialem sporo takich sytuacji gdzie jakis dres przechodzil do przechodnia i mowil przyslowiowe "dawaj telfon albo wpi**dol", ale tez znam kilka osob ktore mozna zaliczyc do dresow a sa to spoko ludzie, tylko ze oczywiscie, zawsze najlepiej widoczna jest osoba ktora w imieniu jakiejs grupy ludzi robi zle. Wiec nie mozna oceniac subkultury jako calosci - jedynie konkretne osoby.
Oklaski dla tego pana (bardzo madre slowa)
ozonex napisał/a:
Tez zazwyczaj nie odzywam sie jesli nie widze potrzeby wiec czesto ludzie mysla ze jestem niesmialy
Po prostu jestes nie fajny (joke) ... kiedys myslalem podobnie ale ludzie wtedy mieli mnie za "emo" ... czy tam snoba
Teraz paplam dosc duzo, nie lubie obrazac ludzi dlatego nie mam za wielu wrogow
I nie pisze tego wszystkiego po to aby pokazac jaki to jestem fajny i inny... jestem zwyklym chlopakiem ktory szuka wrazen i poznaje powoli swiat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum