Kurde no nudzi mi sie to zaczne jakis temat xDD czy sa subkultury ktorys nie tolerujecie?Taka gadka o toleracji troche xD Co myslicie o niedawno powstalej subkulturze EMO czyli cos na styl "ide sie pociac....mokrym herbatnikiem:(" xD i wogole czy przynalezycie do jakiejs subkultury...wiem debilny temat jeszcze na moje IQ to wogole nie spodziewany xD ale tak sie zaczalem zastanawiac i doszlem do wniosku ze "warto rozmawiac" xD
Jesli chodzi o emo to wiekszosc z nich tylko udaje
Ludzie moga sie ciac a nie byc emo, przynajmniej z wygladu (mowie o sobie )
Ogolnie nie wiem co ludzie maja do tego ze ktos sie tnie, czy wyrzadza sam sobie szkody swojemu cialu... przeciez bol jest taki fajny
Mnie nie przeszkadzaja te wszyskie subkultury ani kultury czy kolor skory.. Bez roznicy mi to..
no i to mnie wlasnie denerwuje nagle jakas blondi sie potnie i mowi ze jest Em0 i wszystkim pokazuje co sobie zrobila...:/ a inne subkultury?punkowie, skejci albo skini?xD
Mi to w sumie obojetne. Co ludzie lubia i czym sie zajmuja nie interesuje mnie to. Ale tak jak patrze na np to Emo, czy inne subkultury to nie wiem co w nich takiego fajnego, ja osobiscie nigdy tak bym sie nie ubral, umalowal itp. Jak ktos to lubi to OK, oby tylko nie narzucal tego innym!
Ja lekko pod skejtow bym sie podlaczyl. Znaczy w sensie ubioru Na desce smigam troche tez, wiec i tutaj droga w ich strone. No i rock + hh - najlepsze polaczenie, czyli znowu krok w ich strone Ale na skejta nie wygladam i przecietnie mi pasuje, jesli chodzi o wyglad ;P A emo to glownie muzyka, bo o tym nikt nie wspomnial. Emo nie bylo poczatkowo powiazane z tnacymi sie dzieciakami, tylko muzyka, wiec to warte wspomnienia tutaj chyba jest...
Mnie wkurzaja (chociaz nie wiem czy tu subkultura) takie 'dzieciaki z pod bloku'.. lysa pala, dres, buja sie jak idzie i patrzy na wszystkich wzrokiem 'sp******ac mi z drogi jestem najlepszy'.. zal mi takich ludzi poprostu bo wiem ze tacy sa bo nie maja kim byc ..
Muzyka sama w sobie nie jest zla, zle i moim zdaniem glupie jest powiazanie podcinania sie i lazenia w ubraniu w krate z ta muzyka Sam tego slucham dosc duzo zreszta, zwlaszcza TDG - polecam album One X, swietny ;P
Refresh napisał/a:
kolas, matty & me xD robimy ekYpe skateboardowa?xD a kolas smigasz tak sobie czy slajdujesz, grindujesz i robisz flipy?xD
Mnie wkurzaja (chociaz nie wiem czy tu subkultura) takie 'dzieciaki z pod bloku'.. lysa pala, dres, buja sie jak idzie i patrzy na wszystkich wzrokiem 'sp******ac mi z drogi jestem najlepszy'.. zal mi takich ludzi poprostu bo wiem ze tacy sa bo nie maja kim byc ..
Takie cwaniaczki sa najgorsze ;D Jak z kolegami to kozaki a jak kazdego po 1 wylapiesz to sraja po gaciach ;D
Ja bardziej podpinam sie pod skejtow w stylu ubierania , ale bez przesady nie hasam w czapkach Nju Jera xDD Nie jezdze na desce chociaz nie wiem czy zaczac , natomiast maluje i sie tym jaram ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum