Poprzedni temat «» Następny temat
Subkultury
Autor Wiadomość
Refresh 
User
`stoprocentstylu.

Wysłany: 2009-04-22, 12:26   Subkultury

Kurde no :/ nudzi mi sie to zaczne jakis temat xDD czy sa subkultury ktorys nie tolerujecie?Taka gadka o toleracji troche xD Co myslicie o niedawno powstalej subkulturze EMO czyli cos na styl "ide sie pociac....mokrym herbatnikiem:(" xD i wogole czy przynalezycie do jakiejs subkultury...wiem debilny temat jeszcze na moje IQ to wogole nie spodziewany xD ale tak sie zaczalem zastanawiac i doszlem do wniosku ze "warto rozmawiac" xD

RadzioDrifter 
User

Wysłany: 2009-04-22, 12:40   

ja raczej nie naleze do zadnej. a wszystkie toleruje. ludzie to ludzie

KML 
User
lo.

Wysłany: 2009-04-22, 13:28   

Jesli chodzi o emo to wiekszosc z nich tylko udaje :P

Ludzie moga sie ciac a nie byc emo, przynajmniej z wygladu (mowie o sobie :P )
Ogolnie nie wiem co ludzie maja do tego ze ktos sie tnie, czy wyrzadza sam sobie szkody swojemu cialu... przeciez bol jest taki fajny :P

Mnie nie przeszkadzaja te wszyskie subkultury ani kultury czy kolor skory.. Bez roznicy mi to..

Kazu 
Moderator

Wysłany: 2009-04-22, 14:23   

"Emo" to sposob zwrocenia na siebie uwagi, wspolczucia :|
Zauwaz ze kazdy kto sie tnie albo w jakis sposob rani, nie ukrywa tego tylko sie chwali.

Refresh 
User
`stoprocentstylu.

Wysłany: 2009-04-22, 14:51   

no i to mnie wlasnie denerwuje :/ nagle jakas blondi sie potnie i mowi ze jest Em0 i wszystkim pokazuje co sobie zrobila...:/ a inne subkultury?punkowie, skejci albo skini?xD

Mariusz10 
User

Wysłany: 2009-04-22, 15:08   

Mi to w sumie obojetne. Co ludzie lubia i czym sie zajmuja nie interesuje mnie to. Ale tak jak patrze na np to Emo, czy inne subkultury to nie wiem co w nich takiego fajnego, ja osobiscie nigdy tak bym sie nie ubral, umalowal itp. Jak ktos to lubi to OK, oby tylko nie narzucal tego innym!

Matty 
User
Inny

Wysłany: 2009-04-22, 15:25   

Skini... hmmm tej subkultury nie toleruje. Rasisci.
Dresy, tu jest najgorzej - gdyby jeszcze sie jakos ubierali.
Emo, to takie "popularne" teraz.

Metale :)
Skejcie :)
to ja.

KML 
User
lo.

Wysłany: 2009-04-22, 15:44   

KaZu napisał/a:
Zauwaz ze kazdy kto sie tnie albo w jakis sposob rani, nie ukrywa tego tylko sie chwali.

Nie kazdy, choc pewnie wiekszosc...

Refresh 
User
`stoprocentstylu.

Wysłany: 2009-04-22, 16:23   

Matty napisał/a:

Metale :)
Skejcie :)
to ja.

To wkoncu metale czy skejci?bo jak skate to na zlot biore deche pojezdzimy.x]

kolas 
User

Wysłany: 2009-04-22, 17:53   

Ja lekko pod skejtow bym sie podlaczyl. Znaczy w sensie ubioru :D Na desce smigam troche tez, wiec i tutaj droga w ich strone. No i rock + hh - najlepsze polaczenie, czyli znowu krok w ich strone :D Ale na skejta nie wygladam i przecietnie mi pasuje, jesli chodzi o wyglad ;P A emo to glownie muzyka, bo o tym nikt nie wspomnial. Emo nie bylo poczatkowo powiazane z tnacymi sie dzieciakami, tylko muzyka, wiec to warte wspomnienia tutaj chyba jest...

KML 
User
lo.

Wysłany: 2009-04-22, 19:41   

A jaka to jest muzyka emo? :D Taka smutna? o.O

Mnie wkurzaja (chociaz nie wiem czy tu subkultura) takie 'dzieciaki z pod bloku'.. lysa pala, dres, buja sie jak idzie i patrzy na wszystkich wzrokiem 'sp******ac mi z drogi jestem najlepszy'.. zal mi takich ludzi poprostu bo wiem ze tacy sa bo nie maja kim byc ..

Refresh 
User
`stoprocentstylu.

Wysłany: 2009-04-22, 19:44   

kolas, matty & me xD robimy ekYpe skateboardowa?xD a kolas smigasz tak sobie czy slajdujesz, grindujesz i robisz flipy?xD

@edit:
patrzcie kurde taki glupi a jaki temat madry zem zaczal xD

kolas 
User

Wysłany: 2009-04-22, 20:20   

k4mil171 napisał/a:

Przyklady muzyki emo...

--> Skillet - Whispers in the Dark
--> TDG - Animal I Have Become

Muzyka sama w sobie nie jest zla, zle i moim zdaniem glupie jest powiazanie podcinania sie i lazenia w ubraniu w krate z ta muzyka :P Sam tego slucham dosc duzo zreszta, zwlaszcza TDG - polecam album One X, swietny ;P
Refresh napisał/a:
kolas, matty & me xD robimy ekYpe skateboardowa?xD a kolas smigasz tak sobie czy slajdujesz, grindujesz i robisz flipy?xD

Robimy xD

Matty 
User
Inny

Wysłany: 2009-04-22, 22:42   

Kubus 
User

Wysłany: 2009-04-22, 23:55   

k4mil171 napisał/a:

Mnie wkurzaja (chociaz nie wiem czy tu subkultura) takie 'dzieciaki z pod bloku'.. lysa pala, dres, buja sie jak idzie i patrzy na wszystkich wzrokiem 'sp******ac mi z drogi jestem najlepszy'.. zal mi takich ludzi poprostu bo wiem ze tacy sa bo nie maja kim byc ..

Takie cwaniaczki sa najgorsze ;D Jak z kolegami to kozaki a jak kazdego po 1 wylapiesz to sraja po gaciach ;D
Ja bardziej podpinam sie pod skejtow w stylu ubierania , ale bez przesady nie hasam w czapkach Nju Jera xDD Nie jezdze na desce chociaz nie wiem czy zaczac , natomiast maluje i sie tym jaram ;D

Odpowiedz do tematu