siemka ludziska. zalozylem se taki temat zeby sie dowiedziec gdzie zamierzaja isc userzy tego forum do szkoly po gimnie. ja chcialbym isc do Techikum Informatycznego. nie wiem czy mnie przyjma. bede miec jakies 85 pkt. wiec bedzie ciezko. a wy gdzie chcecie isc??
zawodowa??? techna??? liceum???
a ja dopiero co skonczylem liceum xD (zuo!) wszystko zalezy od tego co chcesz potem, jak chcesz jak najszybciej isc na studia, to najlepsze jest liceum, jak sam niewieszy czy bedziesz szedl na studia, to technikum bedzie lepszym wyborem
113 lacznie mialem ja ;] Z 85 punktami to bedzie bardzo ciezko, uwierz A nawet jak sie juz dostaniesz, to trza duzo kuc ;] Przynajmniej u mnie no W liceum jest niby troche wiecej nauki, ale w sumie to zalezy od szkoly.
113 lacznie mialem ja ;] Z 85 punktami to bedzie bardzo ciezko, uwierz A nawet jak sie juz dostaniesz, to trza duzo kuc ;] Przynajmniej u mnie no W liceum jest niby troche wiecej nauki, ale w sumie to zalezy od szkoly.
Czy w liceum jest wiecej nauki to bym sie sprzeczal
Ja mialem razem 140 pkt a poszedlem do technikum z progiem 60pkt xD Ale w nim jest dobry poziom przedmiotow informatycznych Ja poszedlem do technikum inf. po to zeby miec przedsionek do studiow
ja tez ide do tech inf tyle ze prawdobodobnie bd mial okolo 130 pkt wiesz jak chcesz isc na studia to mozesz isc do Liceum i do klasy np mat-inf i potem na studia a jak chcesz potem jakas kase trzebac to lepiej do tech ;DD ja wole to 2 gdyz nauka nie jest moja najmocniejsza strona ;pp
co roku prog sie zmienia... a czy tech czy lo to juz zalezy od Ciebie czy dalej chcesz sie uczyc czy nie... pamietaj ze po tech masz taki papierek dzieki czemu mozesz prace znalezc i rowniez mozesz isc na studia a po LO tylko studia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum