Wysłany: 2010-05-13, 16:15 Zlot G4U 31 Lipca 2010 r. w Krakowie !
Zlot G4U 2010 r. w Krakowie !
Witam, chcialbym oglosic ze 31 Lipca odbedzie sie zlot GRAPHIC4U.
Jest to juz drugi organizowany zlot, pierwszy odbyl sie w Warszawie i z relacji zlozonych mi przez osoby bedace na nim sadze ze wypalil w stu procentach, mam nadzieje ze tak samo bedzie tym razem poniewaz na wczesniejszy nie udalo mi sie dotrzec
Jesli wszystkie osoby ktore deklarowaly mi sie na gadu-gadu, przybeda powinno byc wiecej osob niz ostatnim razem oraz jesli wypala wszystkie plany, na zlocie beda rozdawane upominki (gadzety graphic4u).
Zlot graphic4u 2010 odbedzie sie w Krakowie pod Pomnikiem Adama Mickiewicza o godzinie 15:00.
Po wpisaniu na liste zlotu G4U zostanie wam wyslany na PW numer do jednego z organizatorow tak wiec gdybyscie mieli jakiekolwiek problemy z dotarciem, zgubilibyscie sie badz chcieli poinformowac o znacznym spoznieniu prosze o pisanie, dzwonienie pod ten numer.
Pozdrawiam Kazu, widzimy sie na zlocie
- Sylwus
- Qbass
- Arti
W razie zgubienia sie w Krakowie prosze o kontakt pod numer
Kod:
883924897
Badz w razie poinformowania o (znacznym) spoznieniu pod numer
Przepraszam za off-topa, ale chcialem tak zapytac z ciekawosci o to, co sie dzieje z g4u, ze tak malo osob widze. Czasem was odwiedzam, gdy znajde czas, to nawet napisze, ale zauwazylem tendencje spadkowa w ilosci dziennych postow. Co sie takiego wydarzylo? Czy forum umiera? A moze jest tylko i wylacznie dla elity i dlatego nie widac udzielajacych sie nowicjuszy?
Nikomu sie cos nie chce pisac, a jak juz nowicjusze sa, to zapominaja o forum po dwoch dniach, albo naspamuja kilkanascie postow, zeby miec dostep do dzialu z prosbami itd..
poprostu 4 gosci zrobilo tutaj zamieszanie rozpowiadajac wszem i wobec ze Grafart jest lepsze. Taka reklama i sabotaz. Od tamtego czasu mniej ludzi zaglada. Ale aktualnie nad tym pracujemy wiec niedlugo sie to zmieni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum