Jak dla mnie doskonaly tut, bo swietnie opisany.
Dla grafika na moim poziomie cud, miod i orzeszki.
Biore sie do pracy... Jak cos zrobie to pokaze.
Dziekowka!
[edit]
Zrobilem cos...
Ocencie sami:
_________________ Kazda opinia, kazdy komentarz, kazda porada jest dla mnie cenna...
Witam!
Photoshopem bawie sie trzeci dzien i chcialbym zrobic sobie sygnaturke na bazie tego tutoriala... Utoz mam problem
Gdy mam uzyc opcji rozmywania i nacisnac F5 i wybrac sobie ten "szlaczek" i gdy chce zrobic te plamki naokolo postaci to mi robia sie ramki tylko poprostu jakby obrys....
W pierwszym zalaczniku macie jak to wyglada normlanie, jesli chcesz zobaczyc to kliknij
Witam. Jestem nowy na forum, i poczatkujacy w Photoshopie Bawie, sie tym programem moze z 3 - 4 dni. Tutek mi sie spodobal no i postanowilem cos poprobowac. Jest to jedna z moich pierwszych prac wiec badzcie wyrozumiali
Nie umiem robic napisow "doskonalych" wiec jak widac ten napis jest straszny ;p
Tak w zasadzie to moja pierwsza sygna jaka zrobilem ;] (chyba nie jest taka zla jak na poczatkujacego )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum