Poprzedni temat «» Następny temat
Full Sig Tutorial
Autor Wiadomość
Kulfon
User

Wysłany: 2007-08-22, 23:26   Full Sig Tutorial

Witam. Jestem nowym uzytkownikiem tego forum. Jednak w swoim czasie spedzilem troche czasu na programach graficznych i chcialbym sie podzielic z Wami moim tutorialem.

Pozdrawiam, mam nadzieje, ze tutorial ten bedzie pomocny

kostii
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-23, 08:49   

Ja nie mam zamiaru uzywac tego tutka... 33 punkty?? A co do efektu koncowego to skisiles tymi bialymi pedzlami, kropkami obok twarzy i jak to nazwales malutka flara(ta na twarzy)...
Wracaj do czytania tutoriali, a nie do tworzenia ich, bo musisz sie jeszcze duuuuuzo nauczyc...
Ps. zaraz pewnie napisze im4g3 i napisze swoje slynne zal.pl, zal.com itp...

Kulfon
User

Wysłany: 2007-08-23, 10:29   

Nie no ok, szanuje Twoje zdanie. Ty masz takie, ze Ci sie nie podoba; ktos inny moze miec inne, ze jest dobry. To normalne.

Rozumiem, ze mam maly poziom i musze sie uczyc. Wiec jak sie uczyc to od najlepszych. Pokazalbys mi jakis Twoj tutorial, bo mniemam, ze jestes w Photoshopie bardzo dobry. Z checia bym sie poduczyl, poniewaz musze to robic.

Pozdrawiam

PS. O co chodzilo z tym zal.pl ?

kostii
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-23, 11:51   

Musze jeszcze nabic tego jednego posta bo 13 postow nie chce miec :p

Drogi Kulfonie jak bys nie wpadl na bardziej genialny pomysl to mam stopien zaawansowania wpisany Amator i nie kryje sie z tym ze sygnatur robic za bardzo nie umiem, ale fotomanipulacje czy retusze starych zdjec wychodza mi dosyc dobrze. Jak chcesz dowodow, a wiem ze o takie poprosisz to masz tu prace ze sprawdzianu w szkole z grafiki:
Przed:

Po:

Niestety tylko 4 za to dostalem... Bo moglem jeszcze pokolorowac ^^ i ogolnie zbyt ciemne ale i tak lepiej jak oryginal :D

Jeszcze moglem dac panorame ale nie bende tu jej wstawiac bo jak to nauczyciel z infy powiedzial: "jestes nie madry zeby robic taka wielka panorame- po wydrukowaniu by miala co najmniej 3 metry dlugosci" <- Za to ze byla za wielka ocena nizej bo plik z Photoshopa mial ponad 70 mega i 5 min sie wczytywalo na jego kompie :D

Ps1. Moje zdanie sie nie zmienilo- nie podoba mi sie ten tutek i juz(za duzo w tym punktow i zbyt paskudny efekt koncowy)
Ps2. Wiem ze i tak jeszcze conajmniej 2-3 posty bedziesz nabijac z stwierdzeniem ze "jak sie wam nie podoba to zrobcie lepszy".
Ps.3. Jak im4g3 bendzie trzezwy to zrozumiesz o co chodzilo z tym zal.pl

byCinek 
User
www.byCinek.yoyo.pl

Szmal: 3000g4u
Wysłany: 2007-08-23, 12:37   

powiem tylko tyle:
nie dla mnie ten tut :x

im4g3 
Moderator
PROspamer

Wysłany: 2007-08-23, 18:52   

zal.pl/zal.org/zal.eu/zal.net - nowe :D /zal.br/zal.fr/zal.nl/zal.de

zal.ru z pozdrowieniami dla Putina :) /jS

daj spokoj masa niepotrzebnych krokow opisana, efekt koncowy powala na kolana ... ale nie dlatego ze jest boski ... wrecz przeciwnie ... sam tut dobrze napisany (dokladny) dobry dla pocatkujacych ... ale coz ... jak pisalem ... sygna jest poprostu brzydka ... sam stock byl niefajny ...

Odpowiedz do tematu