Tut naprawde genialny!! Wszystko jest szczegolowo opisane
Dam outcome(jak mi wyjdzie )
edit.
Zauwazylem literowki:
-Warsty wypelnienia, pierwsza linika(powinno byc "nowych" a ty napisales "nowycb")
-Koncowe poprawki, pierwsza linika(powinno byc "zamiar" a ty napisales "zamiast" przez co zdanie nie ma sensu)
-Koncowe poprawki, pierwszy wers, ostatnia linika(powinno byc "Rozmyte" a ty napisales "Rorzmyte")
edit.
Nie wiem co ze mna nie tak, ale nawet z takim dobrym tutem nie zrobie sygny tak jak trzeba
Ok, zaraz to poprawie, po prostu tak to jest ze sie zdarzaja jak jest taki duzy tekst i jak sie pisze bialym kolorem na obrazku zeby moc jednoczesnie tlumaczyc i pisac .
no ladnie ladnie. tut naprawde spoko. outy tez niczego sobie. ladny ten tut nawet bardzo. wszystko przejrzyste i wogole. jeden z najlepszych na tym 4um. gratujacje
Tutorial wydaje sie swietny, tylko jest problem ;<
Jestem poczatkujacy, wiec wolalbym jednak gdyby tutorial byl po polsku. Nie to, ze nie rozszyfruje z grubsza o co chodzi, ale jednak po polsku byloby wytlumaczone.
Moze ktos sie podejmie zadania? Bylbym bardzo, ale to bardzo wdzieczny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum