Wysłany: 2009-01-18, 10:49 Jak wrzucac obrazy na Imageshack.
Niektorzy ludzie maja problem z wrzucaniem zdjec na imageshack, niektorzy to robia ale tak ze po kliknieciu na zdjecie otwiera sie strona imageshacka i podlgad co jest bardzo denerwujace. Przedstawie wam jak ja to robie i mam nadzieje ze wy tez tak bedziecie robic
Tak wiec, wchodzimy na strone http://www.imageshack.us . Wyswietli nam sie strona i kilkamy "Wybierz"
Otworzy nam sie okno wyboru wiec szukamy naszej grafiki/zdjecia i naciskamy "Otworz"
Obrazek zacznie sie upload'owac. Teraz najwazniejsze. Schodzimy na sam dol i klikamy ten + ktory zaznaczylem na czerwono.
Otworzy sie bezposredni link do obrazka. Zaznaczamy go.
Nastepnie musimy wstawic na forum miedzy [img][/img]. Mozemy to zrobic recznie wpisujac lub naciskajac . Po nacisnieciu wyswietli sie cos takiego:
Wklejamy tu nasz bezposredni link do obrazka i naciskamy "OK".
I efekt widac:
Dziekuje za uwage A, i co do tego obrazka ktorego uzylem to prosze bez RIP'ow
dobra robota komus moze sie przydac xD a ja dodam od siebie zeby juz nikt nie pisal... Pamietajcie procedura jest zawsze ta sama ale moze roznic sie wyglad zalezy to od przegladarki jakiej uzywacie i od skorki jaka macie na nia zalozona wiec zeby nikt nie pisal postow typu "OMG u mnie jest inaczej co sie stalo?? POMOCY!!" ... lepiej zapobiegac niz leczyc
Patrz punkt 19.20- ''19. Kto nie stosuje sie do Regulaminu automatycznie dostaje ostrzezenie.
''
20.20. Za kazde zlamanie regulaminu forum otrzymasz ostrzezenie.
Chcialbym sie dowiedziec w koncu co robia moderatorzy ? A moze nawet nie wiedza jak nalezy Moderowac forum ?
PS. I nie piszcie glupot typu ''czepiasz sie'' Bo to co sie dzieje to lekka przesada ( Po co ten Regulamin forum jak i tak nie jest przestrzegany ?)
sygal, spokojnie panujemy nad sytuacja gdyby nie przymykanie oczu na takie male wystepki to by nie bylo atmosfery na forum, choc jesli ktos przesadza i prowadzi rozmowe i na dodatek jeszcze nie na temat, no to wiadomo co sie dzieje dalej...
No wlasnie na forum panuje atmosfera nabijania postow a wy z tym nic po prostu nie robicie , a moze nie umiecie sobie z tym dac rady i w taki o to sposob odpisujesz na mojego posta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum