oto moj 2 tutek, jest skierowany dla tych co cos potrafia... bo raczej poczatkujacy go nie zrozumieja, ale moga wychwycic kilka ciekawych i przydatnych elementow.
Nie wglebialem sie w szczegoly ale powinniscie zrozumiec o co chodzi...
sorki ze nie ma polskich znakow, ale cos mi w kompie nawala.... Pozdrawiam i mam nadzieje ze doczekam sie outcome. dzieki...
Jesli beda jakies outcomy to bede wiedzial ze moja praca nie schodzi na marne, ze ktos korzysta z tego i bede robil dla was inne tutki dzieki z gory
Ta sygna jakas dretwa. Przynajmniej wiem, ze Naruto pewnie wyciety z jakiegos artfan, ale glupio wyglada. Poza tym czy jest sens robic az tyle krokow, zeby nieznacznie przerobic sygne, co wogole nie rowna sie z jej ulepszeniem (patrz: sygny poczatkowe a koncowe). Mozna bylo w pierwszych sygnach walnac napis i wychodzi sygna na tym samym poziomie :->
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum