1.jakies na Layouty
2.Jak zrobic wlasny filtr
3.Jak zrobic motyw na kome (dokladniej na sagema my501x)
4.na wycinanie layotow czy jakos tak (aby modz go uzywac na stronie www)
1.jakies na Layouty
hehm, lay od laya sie rozni, na laye nie ma tutkow jako takich, ino na konkretny uklad z konkretnymi obrazkami itd. - tut na elementy laya bylby chyba lepszy. bo przeciez co? powiem ci zrob tu kreske, tam wstaw obrazek?
jezeli szukasz pomyslu - to stron z templatkami sa setki.
a juz wykonanie, pomysl i cla reszta to twoja bania
(...)
no hehem ja te z bym chciala zobaczyc takiego tutka. duzo ludzi sie chwali ze umie, a tutorialijak nie bylo tak nie ma - albo sa niezrozumiale ;-)
1.jakies na Layouty
2.Jak zrobic wlasny filtr
3.Jak zrobic motyw na kome (dokladniej na sagema my501x)
Kto mi zalatwi jakiegos tutka to mu podziekuje
3.Do tego sa programy (pozatym jesli sie nie myle to Sagem my501x nie ma motywow)
no hehem ja te z bym chciala zobaczyc takiego tutka. duzo ludzi sie chwali ze umie, a tutorialijak nie bylo tak nie ma - albo sa niezrozumiale ;-)
ehe tyle ze takich tutkow widzialem juz trzy ;] chociarzby na 1337art jtory teraz niedziala (yeah niemamy konkurencji xD) na graffiku (tez niedizala :D) a trzeci niepamietm ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum