Pozwij do sadu, zazadaj odszkodowania w wysokosci 1 miliona zlotych (moze akurat Sylwu$, jest ta co w totka cwierc 35 milionow wygrala ^^), wynajmij najlepszego adwokata, ktory powie Ci, ze "nie zastrzegl pan layouta, wiec nie mozemy tutaj mowic o prawach autorskich" albo cos w tym stylu, przegraj sprawe, pozegnaj sie z kasa zgarniona przez adwokata, jako strona przegrana - oplac rozprawe sadowa
A tak nie offtopujac - dobrze, ze ktos czasem da tutorial nie na sygnature DZIeKOWAc ^^
..google nie boli a swoja droga bardziej by mi zalezalo zeby forum nie bylo monotematyczne i zeby uzytkownicy zajeli sie czyms bardziej pozytecznym niz tylko sygnatury
mdz-arts, ja widze duzy postep . Uzytkownicy zainteresowali sie webdesignem i digitlal paintingiem (dzieki Ozon ). Wiec nie ma co narzekac . Kiedys byly tylko avatary i sygnatury . A, no i moje kochane vectorki Tez brna do przodu. Ale koniec tego wywodu .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum