sorry za off top ale wszyscy glosujecie i mowicie GDYBY "gdyby miala inne kolory" , "gdyby miala animacje" , "gdyby byla okragla" ... oceniajcie to co jest a nie to co mogloby byc ....
sorry za off top ale wszyscy glosujecie i mowicie GDYBY "gdyby miala inne kolory" , "gdyby miala animacje" , "gdyby byla okragla" ... oceniajcie to co jest a nie to co mogloby byc ....
Heh, dziwia mnie takie wlasnie OT'y. Dlaczego? A to dlatego ze w koncu kazdy kto glosowal przydzielil punkt czyli ocenil to co jest a nie to co mogloby byc, i wydaje mi sie ze jezeli podpowiedzial komus co moglby zrobic aby praca byla jeszcze lepsza to zrobil bdb. a nuz moze dzieki temu ten ktos wygra w nastepnym konkursie dlatego ze zrobil prace z takim czy innym efektem?
To nie jest glosowanei na sygnature. Tylko wybor wygladu rankingu g4u i powinnismy uwglednic najlepszy desing i wprowadzic do niego poprawki.
Odnosze sie do tego.
"sorry za off top ale wszyscy glosujecie i mowicie GDYBY "gdyby miala inne kolory" , "gdyby miala animacje" , "gdyby byla okragla" ... oceniajcie to co jest a nie to co mogloby byc ...."
[A] 1
[B] 0
[C] 0
[D] 4
[E] 3 <--- najlepsza, tu vote tylko te kolorki ^^
[F] 0
[G] 0
..nie obrazcie sie, ale wszystkie sa brzydkie, a praca ktora wygra nie bedzie fajna wiztowka tego rankingu nie glosuje bo nic mi sie nie podoba..
[ Dodano: 2008-10-17, 22:54 ]
..moze prace: E i G sie nadaja, ale do poprawki.. bardzo niski poziom layoutow jest na forum, nawet widac to po dotychczasowych konkursach 'webdesign', wygrywaly czesto prace ktorych nikt nigdy za grosze by nie kupil.. jedynie projekt - o ile dobrze pamietam - linii lotniczych byl swietny, a reszta to porazka.. naprawde nie obrazajcie sie, ale w spolecznosci forum najwyzej 0.01% uzytkownikow wie jak robic dobre, poprawne layouty..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum