Konkurs na najlepszy webdesign Moze to ty zdobedziesz pierwsze punkty...
Liczba zgloszen: 2
Temat: Ranking najlepszych uzytkownikow g4u.
Napisy: Lorem ipsum.
Wymiary: Rozmiar minimalny 800x600, oczywiscie moze byc wiekszy.
Animacje: Animacja lub technologia Flash dozwolona.
Termin: 19 wrzesnia 2008r. (piatek), godz. 24:00
Punkty:
Miejsce 1.: 5000 punktow
Miejsce 2.: 3000 punktow
Miejsce 3.: 1000 punktow
Dla zwiekszenia motywacji za zgloszenie sie do konkursu przyznajemy az 200 punktow!
Przewidywany adres podstrony:www.ranking.graphic4u.pl Kto moze brac udzial: Wszyscy poza administratorami forum (szybki i Qbass). Podczas glosowania nikt nie bedzie wiedzial czyja praca jak kogo - wszelka anonimowosc, wygra najlepszy. Gość moze to bedziesz Ty?
Opis: Praca powinna przedstawiac tylko strone glowna rankingu uzytkownikow. Strona glowna zawiera TOP 10 najlepszych grafikow Graphic4u.pl. Nalezy umiescic tabele przedstawiajaca w naglowku: Miejsce, Nazwe uzytkownika, Druzyna, Wyroznienia, Punkty. Nalezy wykonac godna uwagi oprawe graficzna. Kolorystyka powinna przypominac barwy z forum Graphic4u.pl. Top (logo) moze przedstawiac napis Ranking Graphic4u.pl - choc to juz wedle waszych pomyslow.
Co to takiego punkty i ranking? Wiele osob chce byc wyrozniona i nagradzana, wymyslilismy wiec ranking najlepszych grafikow forum Graphic4u.pl. Najlepsi graficy czyli ci z najwieksza iloscia punktow beda znajdowac sie w TOP 10. Ilosc punktow pojawi sie w Waszych profilach pod avatarem. Pokaz innym, ze jestes lepszym od nich. Zaprezentuj, ze nie ma Tobie rownych. Uswiadom wszystkim, ze jestes najlepszy! Punkty beda przyznawane za wszelkiego rodzaju konkursy mniejszej rangi (SOTW, POTW, Webdesign, Large Art, Digital Painting) oraz wiekszej rangi, oficjalnych konkursow takich jak np. ten ktory wlasnie czytasz. W oficjalnych konkursach jest mozliwosc zdobycia maksymalnie 3000 punktow, jednak ten konkurs jest inny, sa to pierwsze punkty i za zajecie 1 miejsce uzyskasz 5000 punktow! Obejmiesz prowadzenie i zostaniesz najlepszym grafikiem g4u. Oczywiscie to czy obronisz pozycje zalezy tylko od Ciebie...
Ranking zwiekszy tez "zdrowa rywalizacje" w pojedynkach graficznych. Przed pojedynkiem nalezy wystawic dana ilosc punktow a nastepnie od Ciebie zalezy czy stracisz punkty czy je zyskasz. Zadasz pewnie nam pytanie co jesli nie bedziesz mial punktow? Jesli przystapisz pierwszy raz do pojedynku z zerowa iloscia punktow otrzymasz je od nas w prezencie wartosci 100. Do zdobycia beda tez bonusy za pomoc innym czy stworzenie tutorial'a.
Chcemy tez zachecic wszystkich do tworzenia naszego rozpoznawczego obrazka jakim jest Worm, za kazde oddanie obrazka uzytkownik zyska az 500 pkt. Czemu tak duzo? Aby Was zmotywowac, moze pobijemy Rekord Guinessa a wtedy to wlasnie Ty bedziesz jednym z osob ktore sie do tego przyczynily
Kiedy to wszystko zostanie wprowadzone? Terminu jeszcze nie znamy, nie jest to tez latwe zadanie. Jednak po wylonieniu zwyciezcy tego wlasnie konkursu postaramy sie wprowadzic wszystko jak najszybciej.
Dlaczego mam wziac udzial w tym konkursie? Chociazby dla samej satysfakcji, jesli wygrasz twoja grafika zostanie opublikowana pod adresem ranking.graphic4u.pl gdzie codziennie pojawi sie sporo osob. Uzyskasz az 5000 punktow i obejmiesz prowadzenie. Mozemy my sami jako ekipa graphic4u.pl wykonac to zadanie, jednak tego nie zrobimy. Dlaczego?
Wysylanie prac?
Prace nalezy wysylac w formie prywatnej wiadomosci (PW/PM) do mnie, czyli pod profil uzytkownika szybki. W temacie wiadomosci nalezy wpisac: "Konkurs, Twoja nazwa uzytkownika". W zawartosci nalezy umiescic wersje jpg/gif (w celu ulatwienia pozniejszego glosowania) oraz psd/fla (w celu pozniejszego okodowania pracy w razie zajecia pierwszego miejsca). Uswiadamiamy takze, ze bez zezwolenia autora praca nie zostanie przekazana osoba trzecim spoza ekipy forum graphic4u.pl. Sami jestesmy przeciwni kradnieciu cudzych dziel oraz tzw. ripowaniu.
Prosimy uploadowac pliki na serwery, ktore nie wymagaja limitow pobierania (np. odsiebie.com).
Ilosc wyslanych prac jest dowolna.
Wysylajac prace zezwalasz na przetwarzanie Twojej grafiki i w razie zajecia pierwszego miejsca akceptujesz umieszczenie jej jako podstrony forum graphic4u.pl.
Graphic4u.pl to juz nie tylko forum, to juz jest gra!
W razie pytan prosze zadawac je w tym temacie.
Legenda:
Nowosc na forum!
Oznaczenie ostatniej modyfikacji konkursu.
Gratuluje napisania tego posta Te slowa z pewnoscia zacheca "tych lepszych" do wziecia udzialu. Co prawda ja niezbyt mam tutaj pole do popisu i szkoda do tego obciachu sobie robic, jednak serce raduje mi sie na mysl o tym, ze Worm znow ruszy (mam nadzieje przynajmniej).
Btw. Ciekawe haslo na koniec zarzuciles
Dodam jeszcze, ze piszac tego posta wymyslilem cos zupelnie nowego co mozna by wprowadzic w forum. Jednak zostawie to na inne czasy w koncu trzeba miec jakiegos asa w kieszeni.
Tramposz napisał/a:
Ciekawe haslo na koniec zarzuciles
A to nie jest prawda? I chyba jedyna taka "gra" w Polskim Internecie jestesmy.
Moze Ciebie nie zacheci bo nie jestes dobry w tej dziedzinie, co nie znaczy, ze bedziesz obstawial tyly - jest wiele dziedzin za ktore bedzie mozna zdobyc punkty do rankingu.
Dodam jeszcze, ze piszac tego posta wymyslilem cos zupelnie nowego co mozna by wprowadzic w forum. Jednak zostawie to na inne czasy w koncu trzeba miec jakiegos asa w kieszeni.
Kurcze... teraz bedzie mnie ciekawosc zzera
szybki napisał/a:
Tramposz napisał/a:
Ciekawe haslo na koniec zarzuciles
A to nie jest prawda? I chyba jedyna taka "gra" w Polskim internecie jestesmy.
Prawda, i jestem bardzo optymistycznie do tego wszystkiego nastawiony Tylko kurcze... glupio bedzie byc najgorszym w rankingu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum