Prosze skladac wlasne propozycje. Jakich uzytkownikow proponujecie, linki do ich ciekawych grafik, portfolio itp. Musimy wybrac najlepsza 6! Od tego bedzie zalezec nasz prestiz.
i teraz taka sprawe ulatwila by nam "mafia" bo tam bylby ranking 10 najlepszych grafikow. i by sie po prostu wybralo ta 6 z rankingu. albo rozejrzalbym sie w archiwum konkursow (wotw, sotw, votw, la) i zobaczyl kto najczesciej wygrywal.
Alienkus <popatrzecie na jego avatar ;P wystarczy?
Crystal < galeria Inne
KaZu < za styl
Audia4 , Mlody12, Mariusz10 < design
Stiker <photo
Yunann , Xeros < Vektory (Y. chyba jzu na inne 4um poszedl , wiec nie wiem)
Matty , Kolas < sami wiecie
i tu osoby ktore powinny byc , ale nie wiem jak u nich z zcasem
Alienkus, tylko, ze tutaj raczej punkty nie powinny decydowac. Powinno zadecydowac to co robi naprawde - czyli prawdziwa, profesjonalna grafika. Bedziemy wybierac, tak aby w grupie trzy osobowej znalazly sie osoby, tak aby nawzajem sie uzupelnialy. Przykladowo:
1. grafika 3d/2d
2. flash
3. lay
Oczywiscie mam pewne pomysly, ktorych publicznie nie bede ujawnial. Wiadomo konkurencja moze podlukac A co gorsza sam organizator - o to byla by tragedia
No to ja jeszcze nie rzucalem propozycji... Najlepiej jest wybrac tak, zeby kazdy sie zajmowal osobna rzecza, tak by bylo najlepiej.
@Up - fakt, Fujik zajety jest praca, a chalers jak raz na tydzien wpadnie to jest niezle Jakby ktorys z nich mial czas, to bylo by dobrze, a tak to...
Alien, Ozon, mlody lub audia4 (zaleznie od czasu), Matty, Kubus i ktos z dwojki wymienionej wyzej, moim zdaniem najbardziej roznorodny sklad i kazdy zajmuje sie czyms innym ;P
Rozmawialem ostatnio z organizatorem, powiedzial, ze stara sie zalatwic sponsorow turnieju. Nie wiem jak to sie potoczy ale mam nadzieje, ze dotrze do celu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum