Poprzedni temat «» Następny temat
DaLight vs Teletubies T.
Autor Wiadomość
Chris 
User

Wysłany: 2008-02-18, 21:11   DaLight vs Teletubies T.

Po dluzszej przerwie , zaczynamy !

Rozowy naroznik : DaLight Team
Bialy naroznik : Teletubies Team
Wymiary: max 500/200
Teamtyka

1. Street Style ( styl uliczny)
2. [losowanie] UWAGA USERBAR - egaming !

Przypominam ze kazda druzyna wysyla prace do MNIE , 2 prace na kazdy temat , w sumie JEDNA DRUzYNA PRZYSYlA 4 PRACE !

Prace oddajemy do 24 lutego ( niedziela) , mam ESL-a , wiec ogarnie w poniedzialek.

GL & HF !

Mayka 
User
mya'

Wysłany: 2008-02-20, 18:10   

to powiedz, co rozumiesz pod pojeciem 'egaming'.

morphix 
User
devil's son

Wysłany: 2008-02-20, 23:50   

ludzie, ktorzy rywalizuja ze soba w grach multiplayer... nigdy o tym nie slyszalas? :P
kiedys probowano zalegalizowac egaming jako dyscypline sportowa (sic) nawet jakies pismo do ministra sportu chcieli wysylac/wyslali :D z tego co wiem, to im sie nie udalo ;)

Revue 
User

Wysłany: 2008-02-20, 23:59   

teraz na to sie mowi esport :)

morphix 
User
devil's son

Wysłany: 2008-02-21, 00:16   

taa... ale znaczenie niezmienne ;)

next
User

Wysłany: 2008-02-21, 18:01   

powinno byc jeszcze jakiej gry to dotyczy xD

Mayka 
User
mya'

Wysłany: 2008-02-21, 21:23   

no wlasnie.. z czym ma byc ten ub? sry, ale temat powinien byc jasny i klarowny.

morphix 
User
devil's son

Wysłany: 2008-02-21, 21:58   

wybierz sobie dowolna gre... cod4, quake3 albo cokolwiek innego i zmieszaj to z klimatem multiplayer... temat klarowny, jednoznaczny, tylko trzeba samemu "cos" wymyslic

Chris 
User

Wysłany: 2008-02-22, 08:38   

No tak , wyszlo jak wyszlo , Mya jest kobieta wiec nie za bardzo sie orientuje, przepraszam Cie May-u. Postaram sie wyjasnic na czym polega egaming. Profesor Chris zaczyna wyklady.

Egaming - to srodowisko graczy , ktorzy graja profesjonalnie i caly swoj wolny czas poswiecaja na gre i doskonalenie tzw. skilla (umiejetnosci) . Tak samo jak normalni sportowcy , e-sportowcy trenuja albo indywidualnie do gier 1 na 1 (np. Quake ) , albo
druzynowo do gier zespolowych (np. Counter-Strike) . W polsce powstaly tzw. organizacje multigamingowe (napewno slyszeliscie o : Pentagramie , Teamie Delta , Teamie Wilda , czy SK gaming ) . Takie organizacje przygarniaja graczy by grali pod ich "godlem" klanowym. Taka organizacja nie zajmuje sie tylko jedna gra , tylko wieloma (Pentagram - COD4 , CS-niegdys legenda , Warcraft 3 , NFS : ProStreet .) .

Co do userbarow , mozecie zrobic userbar o wybranej organizacji multigamingowej , mozecie poszukac info na www.hstv.pl , www.esports.pl i innych portalach znalezionych w google. Mam nadzieje ze to pomoglem , choc chcac taka definicje moglem skopiowac ja z wikipedi :) .

Mayka 
User
mya'

Wysłany: 2008-02-22, 14:14   

czyli jak zrobie 'cs player' to bedzie ok? ;p

Chris 
User

Wysłany: 2008-02-22, 15:57   

Chodzi bardziej o np. Znany gracz (np. Fatal1ty Fan) , albo Team Poland Fan. Ale Mayu , dla Ciebie to moze byc nawet Wiedzmin Player ;) ) . Realizacje tematu ocenia ludzie .

Mayka 
User
mya'

Wysłany: 2008-02-22, 21:06   

i skad ja kur. mam wziasc fote jakiegos kolesia o nicku fatal1ty xd

jak dla mnie, to by moglo sie tyczyc wlasnie tych gier ktore wymieniles, cs, cod, bo troche ciezko mi to nadal pojac xd

sry ze n00bie, ale temat do dupy. ;p mogles dac 'teletubies watcher'. chetnie bym takiego uba zrobila ^^

aCv
User

Wysłany: 2008-02-23, 09:41   

(Neo,Luq,kuben,Taz,Loord) Grali kiedys w PGS teraz graja w Clanie mYm uwazani za najlepszych na swiecie graczy w cs 1.6.
Masz tu ich strone http://www.mymym.com

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi