Co do tematow wolelibysmy aby za fotografie wziac laya teamat np. motoryzacja i wiecej czasu jak na 4 prace tak ze 3 tygodnie bo mamy inne zajecia i sie niewyrobimy w 4dni.
aha i ja bym dodal jeszcze, ze nie wystawiamy prac juz w wczesniej pokazanych.... gdziekolwiek
ale o co ci chodzi? czy sugerujesz, ze ktos tu ma zamiar kogos oszukiwac i wysylac stare pracki?
aCv napisał/a:
wiecej czasu jak na 4 prace tak ze 3 tygodnie
3 tygodnie? to w takim razie niema co jak tyle czasu chcecie na te w sumie dosc proste w wykonaniu rzeczy (sygna, tapeta, rysunek? fotografia to tez nie wymaga tygodni a widzialem ze jedna osoba od was sie bawila fotografia)
Wysłany: 2009-01-19, 10:57
OK, jako lider (lol), przyjmujemy. Chetnie zamienilbym sygne na layout. Co do czasu, to 4 dni naprawde za malo. Niektorzy chodza do szkoly, ja mam ferie ale i tak mam duzo roboty zwiazanej z domem itp.
ps. trzeba bylo przyjac nasze wyzwanie chyba ze wam nie pasowalo bo tylko nie potrzebne tematy sie pojawiaja. ;]
Cytat:
2Fat2Fly : Chociaz abstract potrafi bardziej wyrazic twoje przeslanie niz oswietlony stock z postacia z anime ;d.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum