ma. juz widzialam jak na innym forum, jak koles mial przez uzycie tego stocka problem.. coz, jak dla mnie dyskwalifikacja, ale czekamy na kogos wyzszego ranga.
[ Dodano: 2008-01-18, 19:54 ]
plus w drugim vescie drugiedo teamu prawdopodobnie te gwiazdki tez rip, ale nie powiem na 100%, bo nie wiem czy to akurat ten stock, tak podejrzewam ;]
Nie wiem Majeczko o co chodzi , to co wyslalas to poprostu STOCK ! WIem , bo mam taki w paczce stockowej. CHyba bedzie trzeba powtorzyc walke. No nie wiem .
no tak. uzycie stocka z copyrightami jest zabronione. jest to rip - moze nie taki, jak skopiowanie czyjejs sygny, ale zawsze.
http://planetrenders.net/...howtopic=101517 - tutaj temat, gdzie sa popularne stocki ktore maja {c}, ten, ktorego uzyliscie, ma {c} wiec..
robta co chceta, tylko na przyszlosc uwazajcie z czego prace robicie.
No to dupa , trudno , moim zdaniem wygralismy =] Ale to wina tego frajer co nie podpisal stocka. Kij mu w oko. Ale "(c)" to "(c)" . Wiec gratulacje prac , szczegolnie ostatniej , bo reszta dno =] . Powodzenia w innych meczach LUKERZY ^^ .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum