WAzNE!!! NIM ZAGlOSUJESZ PRZECZYTAJ!!!
Praca przy ktorej widnieje literka "A" reprezentuje TEAM A, natomiast praca z literka "B" TEAM B
Kazdy ma 5 glosow. Dlaczego? Kazdy ocenia prace oddane na kazdy temat i za kazdy temat przydziela 1 pkt. np
[a]4 dp, lay, sygnatura, logo
[b]1 tapeta
np2.
[a] 4 nic nie zachwyca
[b] 6 wszystkie prace lepsze
GLOSOWANIE DO 24.03.09, godz: 20:00
TEAM A [0]
TEAM B [0]
POWODZENIA!!!
(czlonkowie pojedynkujacych sie teamow nie moga glosowac)
-------------------------------------
"(czlonkowie pojedynkujacych sie teamow nie moga glosowac)" by Alien. Wyrazne zlamanie regulaminu
-------------------------------------
Trekmi najpierw zaglosowal, potem zostal przyjety do teamu, czyli glosujac nie wiedzial jeszcze czyje prace sa czyje / alien
Po kolei:
1. Zabojcza Maszyna - Moj glos otrzymuje Team B - chociaz praca pierwsza jest wyrazniejsza i prostsza w odbiorze, to pomysl w drugiej pracy jest znacznie lepszy. Wiecej w tym kreatywnosci, nie ma tutaj metalowego robota, ktory bylby pojsciem na latwizne.
2. Tapeta - Kolejny punkt dla Teamu B. Nie dlatego, ze praca mnie jakos zachwyca, ale dlatego, ze jest po prostu lepsza od konkurencyjnej tapety, ktora jest zwyczajnie nieudana.
3. Logotyp - Team B po raz trzeci. Logotyp znacznie lepszy, wiecej w nim pracy i z latwoscia przykuwa spojrzenie. Konkurenci przedstawili nudny symbol, dla podrzednej kafejki raczej...
4. Layout - Mialem oddac glos na Team A, bo projekt wykonany jest wizualnie lepiej, ale... szerokosc tej witryny jest po prostu niepowazna (1280px - sic!). A bank nie moze byc niepowazny. Dlatego tez jestem zmuszony przyznac punkt dla Teamu B, chociaz projekt wizualnie gorszy, to przynajmniej nie popelniono najbardziej oczywistych bledow.
5. Sygnatura - Team B. Po prostu wyglada lepiej, sprite dobrze wspolgra z caloscia. Konkurencyjna praca dosc amatorska, zwlaszcza to przyciemnienie na bardziej odleglych drzewach mnie zrazilo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum