..dopiero tu zajrzalem kolego.. Twoj wybitny talent graficzny i umiejetnosci jakie posiadasz przy projektowaniu layoutow i innego typu grafiki nie pozwala mi na przyjecie tak pieknego prezentu od Ciebie - od 'miszcza'.. poza tym gdybym nie posiadal poczucia humoru i umiejetnosci smiania sie z samego siebie to pewnie bym sie obrazil, a z drugiej strony trzeba miec troche klasy zeby taki zart byl udany - a Tobie zdecydowanie sie nie udal.. i klapa
KaZu napisał/a:
hmmm... Szkoda tematu na taki żart.
Bez obrazy ale to świadczy o twoim poziomie....
..moze mam z Toba na pienku ale jak najbardziej popieram Twoje slowa.. swiadczy zdecydowanie o bardzo niskim poziomie.. a wszystko sie zaczelo ze ktos go skrytykowal a on sie obrazil
AdrianQ4 napisał/a:
A forum jest zaśmiecane przez takie bezsensowne posty jak twoje... jeżeli ci się nie podoba i twoje posty nie wznoszą nic ciekawego do tematu to się po prostu nie odzywaj bo się robi off-top i śmietnik.
..na ten czas moge stwierdzic ze ten temat zalozony przez Ciebie jest offtopem i nic nie wniosl poza faktem ze pokazales jak bardzo jestes zalosny tylko sie nie obrazaj prosze!
..podsumowujac - tego typu zarty mnie nie ruszaja.. pewnie dlatego ze juz z tego wyroslem.. a Tobie zycze powodzenia i milej zabawy z PS pozdrawiam
[ Dodano: 2008-09-28, 16:33 ]
..dodam cos jeszcze - odnosnie slow Crystal'a.. ludzie ogarnijcie sie! nie zachowujcie sie jakbyscie faktycznie mieli po 10 lat! powatarzam po raz kolejny nie poklocilem sie z Kazu, nie obrazilem.. przychodzac na forum chcialem sie podzielic swoimi doswiadczeniami, a fakt ze ostro krytykuje powinien byc motywujacy.. najwidoczniej nie dla wszystkich..
Pomógł: 14 razy Wiek: 16 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 992 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-09-28, 22:39
" poklocilem sie z Kazu, nie obrazilem.. przychodzac na forum chcialem sie podzielic swoimi doswiadczeniami, a fakt ze ostro krytykuje powinien byc motywujacy.. najwidoczniej nie dla wszystkich.."
Przepraszam że biorę cytat wycięty z kontekstu
Byłem zły dlatego że Ty zamiast mówić co jest do poprawienia obrażałeś mnie i zakładałeś że nic zemnie nie będzie .. . .
..juz tak mocno nie poczuwaj sie do moich slow chodzilo mi raczej o kwestie layoutow a nie calej reszty.. Twoje prace przedstawione kilka dni temu sa lepsze.. tak dalej a moze cos jednak bedzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum