Taki maly prezent dla mojego przyjaciela Crow'a
pozdrawiam KaZiu
No i coz mam powiedziec? , do tej pory nikt mi prezentu nie sprawil'' takze nie bardzo wiem co napisac '' gift mi sie na prawde podoba , ten napis u gory mnie rozbawil ... no i ciesze sie ze jest jedna badz pare osob ktore w jakims tam stopniu zrozumialy ze na forum przestrzeganie regulaminu jest wazne aby to nie doszlo do upadku czy tam powstania czatu w ktorym nie obeszlo by sie bez laciny'' no i cieszy mnie sam fakt ze nie maja z tym jakiegos wiekszego problemu niz w przypadku osob ktorym to przeszkadzalo i z wlasnej glupoty czy tam jak to kiedys napisalem niedojrzalosci emocjonalnej musieli sie z nami pozegnac wiec co tu duzo mowic... nie pozostalo mi nic innego jak tylko podziekowac za poswiecony czas przy tworzeniu tego projektu oraz docenienia mojej dzialalnosci na tej stronie Dzieki KaZu i pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum