Wysłany: 2008-11-10, 20:38
Cytat:
O.o to jakos takie nie twoje zdjecie ^^
ale z mojego pomyslu ;d
cfaniaku napisał/a:
A tak w ogole to aparat masz slaby
no wiem, wiem
cfaniaku napisał/a:
Kup sobie jakis lepszy
nie stac mnie a poza tym nie wiaze swojej przyszlosci z fotografia wiec poki co nie potrzebuje lepszego. No chyba, ze nadarzy sie jaka okazja to zobaczymy ^ narazie musi starczyc to co jest ;p
te ostatnie photo calkiem ladne lecz brak koloru Takie blade wyszlo no i owad jakos slaba jakosc otrzymal ^^ I nie pasi mi to ze po lewej nie ma prawie kamieni a po prawej sa :p Dodawaj ramki do zdjec ^^ chce zobaczyc jak z ramka wyjdzie
W biedronie spodobala mi sie ostrosc, ladnie ja zlapales, kolorki troche blade.
Co do tego miasta, to wdaje mi sie ze zbyt maly kontrast, jakies blade takie. Kadr tez nie najwyzszych lotow, brakuje jakiegos punktu na ktorym mozna zawiesic wzrok.
Wysłany: 2009-08-20, 23:03
Biedrona elegancka Troche malo sie wyroznia kolorystycznie z otoczenia, ale ostrosc to naprawia. Miasto - podobne zdanie mam jak Banan. Mglisto tak.. Z jednej strony nadaje to fajnego efektu, ale z drugiej troche blado
biedronka super ! chociaz mozna by sie przyczepic paru elementow...
ale miasto, nic ciekawego, a raczej powiem tak - dno
mgla to zaden ciekawy efekt... bynajmniej taka jak tu na zdjeciu
niebo przeswietlone i to zdecydowanie za duzo
ostrosc ? kiepska ...
i wogole nie ma punktu zaczepienia wzroku, a to jest w fotografii najwazniejsze ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum