Witam! Powrzucam troche fotek, sa one czysto amatorskie jednak chcialbym wiedziec co w nich jest nie tak a co good. Czekam na Wasze opinie Pierwsza dwa zdjecia:
do do drugiego zdjecia mogles ujac to co ciebie interesuje czyli niebo na wiekszej czesc a natomiast zabudowania max. do 1/3 wielkosci calego zdjecia, lepiej sie to prezentuje.
do do drugiego zdjecia mogles ujac to co ciebie interesuje czyli niebo na wiekszej czesc a natomiast zabudowania max. do 1/3 wielkosci calego zdjecia, lepiej sie to prezentuje.
wiem, wiem dopiero po zrobieniu zdjecia przeczytalem tuta jak takie zdjecia robic
byCinek napisał/a:
btw. niebo o zachodzie i wschodzie slonca jest piekne !
Te twoja fotografie sa slabe ;/ zadnej fascynacji ;/ takie zwykle to nawet moj dziadek robi ( nie obraz sie ) rozumiem ze to poczatki ale liche szczerze ;p
po pierwsze nie wrzucaj zdjec ktore nie mieszcza sie na ekranie monitora poniewaz zle sie je oglada. Gdyby w kadrze nie bylo czlowieka to mozna cos porozmawiac ale obecnie jedynie NK
Facio, powiesz nam jaki masz aparat ? Tak chce wiedziec bo nie wiem jak oceniac ;p A co do tych gor to nie mam co sie przyczepic bo ladnie wyszlo , jakby dac tam b&w i tego ludzia wywalic ^^
A te ostatnie foto to scena ladna tylko wykonanie gorsze ;( przydal by sie jakis zwierz czy cos bo jakos mdle to ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum