zdjęcie z kolesiem jadacym na jednym kole najbardziej mi podoba sie z Twoich zdjęć (no w sumie kotek tez slodki )
widze że dopiero się uczysz wieć podpowiem Ci zebyś oglądał duzo DOBRYCH zdjęć (czyli takich ktore są na czolowych miejscach w rangingach na roznych portalach fotograficznych ). przy okazji wyrobi Ci sie troche wyobraźnia jak sie naogladasz zdjęć i potem latwiej cos wymyslisz
nadal robisz fotki telefonem jak na poczatku jesli tak to polecam zakup jakiegos aparatu, na poczatek kompaktowka Ci wystarczy
link nie działa, jest tylko "hotlinking is not allowed"
pierwsze w temacie też nie działa, tak samo jak twoja sygnatura
działa tylko to z rowerami więc je ocenie:
fajny pomysł, ale myślę że lepiej by to wyszło gdyby aparat był niżej, aby było widać więcej detali, bo tak to połowa ginie w czarnym tle, nawet na ziemi mógł by leżeć aparat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum