Nie przyznam sie czym robie zdjecia, bo mnie wysmiejecie ^^ Zmniejszam je do rozdzielczosci wygodnej do ogladania. Mam nie zmniejszac, i zostawiac 3264x2448 ?
fotki kiepskie ... robiles jakas cyfrowka za 100 zl ? albo telefonem ? czemu mamy Cie wysmiac ? kazdy robi tym na co go stac ... a fotki kiepskie, na pierwszym nic nie widac ... przepalone i to dosc mocno, a drugie, musiales dawac truskawki z kompotu ? xD wyglada to jak jakies flaki z ludzi xD
lepiej szukaj naturalnego swiatla, najlepiej jest sie nauczyc na naturalnym swietle, bo z czasem bedziesz mogl doskonalic swoja technike w bdb kierunku robienia fot. a z lampami blyskowymi to daj sobie spokoj ... to moje zdanie
pozdro
Jutro pojde na dwor bede robil bo dzis juz sie sciemnia. Zdjecia robie... telefonem :] Jest to Sony Ericsson c905 z 8.1 Mpx aparatem. Te truskawki wlasnie tak fajnie flakowato wygladaja dlatego dalem xD
jak juz wczesniej powiedzial zeniTh, zdjecie pierwsze jest straszne, nie dosc ze przepalone to jeszcze ostrosc nie jest na pierwszym panie tylko schowana gdzies tam z tylu.
A co do drugiego, podoba mi sie kadr ale za to jakosc siada jak dla mnie telefon zawsze zostanie telefonem nie wazne ile ma pixeli i jak optyka jest w nim wsadzona...
Wysłany: 2009-02-18, 20:15
Zgadzam sie z opiniami poprzednikow pierwsze jest strasznie oczojeb*e, az mnie oczy od patrzenia bola. Co do kompotu to dla mnie takie jakies zdjecie bez duszy, po prostu kompot.
To bylo popoludnie ale jeszcze w miare jasno bylo. To odbicie to nie flash tylko lampka biurkowa. BW dodalem w Photoshopie i troche burn toolem objechalem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum