Dobra, trzeba zaczac oceniac fotografie tez w koncu xD
Bardzo mi sie podobaja zdjecia makro, ktore wykonujesz, trzymaja profesjonalny klimat Cieszy fakt, ze nie uzywasz duzo Photoshopa do obrobki, przez co zdjecia sa naturalne - duzo fotografow ma tendencje do obrabiania masy zdjec. Ogolnie galeria swietna, czekamy na wiecej
troche ten blur nie wtym kierudnku jak to mial byc sprint powinien isc po lini prostej, a on zatacza spirale dlatego tylko jak spojrzalem na prace w glowie mi sie zakrecilo fajne kolorki
No fakt, troche nie po prostej, ale wg. mnie robi dobre wrazenie. Kolorki i ogolnie klimat fotki bardzo mi sie podobaja. Kuzynka tez fajnie sie z planu wyroznia Chociaz nie znam sie kompletnie na fleszch i pstrykaczach to wg. mnie dobra robota.
ladne to macro u gory ;D Zawsze mi sie marzyly takie zdjatka ;P Ten kot tez fajny, ucho wyglada jakby bylo nagle uciete Ale to - bron Boze - nie wada, tylko fajny effect ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum