Nie rób zdjec na siłe... w pierwszym cały klimat psuja budynki, ładniej by wyglądało bez nich, a drzewko przesunąc trochę. W 2 zdięciu gałęzie włażą oglądającemu na głowę, brak ostrości... nie rób zdjęc przez szybę.
Sprzęt masz fajny chodź nie znam sie na tym ja mam zwykłą cyfrówkę...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 160 Skąd: z rendera
Wysłany: 2008-11-20, 09:57
Pierwsze co powiem to : Aparat nice Zazdroszcze
1. Okropne :d nic nie trzyma sie kupy takie sobie :d
2. To samo a nawet gorsze :d
3. Chyba jakiś nosek ma rozmazany ale co do sceny nie mam zastrzezen
4. Fajne ale to bardziej c4d niz foto xD
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 160 Skąd: z rendera
Wysłany: 2008-11-22, 09:21
wszystkie nówki ładne chociaz swinki juz sie nudza :d te chmurki to ladne ale czegos tu brak swinek nie bede komentowal ^^ (bez urazy) a te 2 ostatnie to klimat daje tylko GM same zdjecia fajne ale te GM'y ....
bardzo mi sie widzi Twoje pierwsza swinka w tej galerii jest fantastyczna (no moze oprocz tego rozmazanego troszke noska ;p hehe ) , te z latarka to faktycznie tak jak pisze istne c4d a nie foto ;dd no i jak dla mnie best foto to te z tym chodnikiem jest po prostu cudowne. natomiast to ostatni zdjecie to co to jesT? ;> bo nie rozkminiam ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum