fajne zdjecia widac ze masz pojecie o tym ;] jakim aparatem je robisz? widze ze znalazlo sie tez zdjecia tamy w rzeszowie ktora jest rzut beretem ode mnie ;]
Z tym antykiem przesadzasz. Zal tylko ze mala cyfrwka. Mala matryca zoom itp.
Ale dobre fotki tlyko po czesci zalerza od aparatu.(tzn najwarzniejsz jest fotograf)
[ Dodano: 2007-11-05, 18:31 ]
Oto nowe fotki. Bede dokladal systematycznie nowe fotografie bo choc jestem dzieckiem neostrady i mam internecik 1 MB to troche schodzi upload. Wiec narazie 4 Licze na ocenki i kometarze.
no masz racje ale u mnie w aparacie wiekszosc funkcji jest ustawiana automatycznie, przynajmniej przydalo by sie mozliwosc recznego ustawienia ostrosci no.
Wracajac do tematu Podobaja mi sie zdjecia nr 2,3 (ostatni post)
No ladne fotki. Chcialbym miec twoj sprzet. Mam dobrego analoga ale cyfrowy wcale. Trzy fotki z tych pierwszych sa naprawde dobre. Ta druga seria to takie pstrykanko.
Nikon d50 zacny sprzet do tego zdolny fotograf i jest pieknie :] tak jak u Ciebie.
Tama w Rzeszowie rzeczywiscie jest piekna, Ty moze w akademiku mieszkasz?
Ostatnio mialem okazje robic zdjecia D80 i naprawde cud, miod, orzeszki. Nie omieszkam wrzucic paru fot.
pozdrawiam
TymCZA
Dziekuje za oceny. Mieszkam w bloku niedaleko tamy. Ja ostatnio sie bawilem d200 to jest bajeczny sprzecik. Moze jutro zapodam kilka fotek z wypadu na narty. Mam kilka co sie nadaja.
No nietyle dobry co pelnoklatkowy D3 ale fajny fajny. Fotki..... cos niemam czasu sie do nich zabrac jutro caly dzien wolny to postaram sie zapodac.
[ Dodano: 2008-01-25, 10:13 ]
Udalo sie. Fotek niema duzo bo nie mialem kiedy robic zdjatek. I nie moglem sie zdecydowac ktore z tych 2 podobnych fotek jest ladniejsza wiec dalem dwie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum