nie komentuje...foty cenzura wez ty sie lepiej za fotografie zawodowo:P czym robic zdjecia.?(bez glupich spamerkich odpowiedzi typu: aparatem.^^)
Jesli ma to byc komplement to bardzo mi milo, jest to moim marzeniem Do ktorego mam nadzieje sie caly czas zblizam
Czym robic zdjecia? No niestety aparatem Kamer ani telefonow do tego nie polecam, ja osobiscie posiadam Canona EOS 400D, ze szkielkiem Tamron 17-50 f/2.8, czasem korzsyatm z Sigmy 17-70 i canona 50mm. Szczerze dobre zdjecia mozna robic tez zwykla malpka, lub cyfrowka wyzszej klasy, one maja juz mozliwosc ustawien manualnych itp. Wazny jest pomysl i wizja, sprzet to cos.... nawet nie drugoplanowego... to jest daleko daleko w tyle, aczkolwiek nie zaprzeczam, lepszy sprzed ulatwia prace, latwije osiagnac pewne efekty, natomiast jszcze trzeba umiec to wykorzystac Ja nie wykorzystuje chyba nawet polowy tego co mi aparat daje, ale caly czas nad tym pracuje
Rowniez dziekuje,a zgodzil sie moj dobry znajomy, poza tym, jak sie juz chwilke w tym posiedzi to sie nabiera znajomosci i takich, dzieki ktorym mozna realizowac swe najsmielsze wizje
ak sie juz chwilke w tym posiedzi to sie nabiera znajomosci i takich, dzieki ktorym mozna realizowac swe najsmielsze wizje
Cos w tym jest, bo tak jak wczesniej musialem blagac siostre, czy brata zeby narysowac np. portret, tak teraz laski sie same prosza zeby wyskoczyc w obrazie.
cytuje:
"Ale wiesz ze ja od jakiegos czasu studiuje anatomie i rysuje tylko akty?
Kaska: hmm.... dla sztuki to moglabym sie poswiecic"
Wysłany: 2009-02-25, 00:07
O kurde... nie no, to jest juz powazna sprawa Strasznie mi sie to zdjecie podoba. Po ile bierzesz jako fotograf? ^^ Tak powaznie to nie znam sie na tym, ale faktura skory i te oko tak przykuwa uwage, ze to poezja!
vs. Fuji 3:10
"Koniec swiata nadejdzie wsrod powszechnego smiechu i oklaskow niedowiarkow, ktorzy beda mysleli, ze to tylko dowcip." Rumcajs
Wrzucam nowa paczke Uzbieralo sie ich kilka, duzo jeszcze zostalo do wrzucenia, ale wszystko z czasem
26.
27.
28.
Tym razem kwadratowo.
29.
I troszke inaczej
30.
Lata 60'
31.
Z zalozenia z tego zostanie wydrukowany plakat wielkosci A2 badz A1, dla fryzjerki ktora wykonywala fryzure
32.
A takie zlapane z pokazu kolekcji Pierre Cardin.
Przepraszam za jakosc, to wina ISO
Na szybko, tylko sie pojawilem strzelilem kilka fotek i wybieglem rownie szybko jak wbieglem na pokaz Nie oplaca sie spieszyc ;/
Co do garniaka to nie sa szumy tylko taka mial fakture
33.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum