Przypisanie sobie autorstwa calosci lub czesci cudzej pracy, jej deformacja lub edycja bez zezwolenia autora podlega karze grzywny, ograniczeniu wolnosci lub pozbawieniu wolnosci do lat 3.
Tak wiec zamieszam pare swoich prac, oceniajcie i komentujcie wedle uznania. Niektore sa gorsze, niektore lepsze. Uszeregowane chronologicznie od najswiezszych.
nie za bardzo lubie zdjecia pozowane (szczegolnie pani z mlotkiem i spluwy tak sztucznie wyszly)... Najbardziej podoba mi sie czlowieczek pchajacy kule i buciki :p
Co do tego z jajkiem to sa takie budynki w niektorych miejscach na swiecie (np. barcelona ).
Prawie strzeliles, generalnie ja ich w Barcelonie nie widzialem, natomiast chyba w gdzies w chinach jest motyw z jajami, to uchwycone przeze mnie to jajko na "wiezyczce" w ogrodzie Salvadora Dali w I. de Portlligat. Jest to jeden ze znakow rozpoznawalnych dla Salvadora Mial ich w swoim domu oraz ogrodzie kilka
Matty napisał/a:
mamy nowego zwyciezce POTW.
Co masz na mysli?
Cytat:
nie za bardzo lubie zdjecia pozowane (szczegolnie pani z mlotkiem i spluwy tak sztucznie wyszly)... Najbardziej podoba mi sie czlowieczek pchajacy kule i buciki :p
Dziekuje Widze ze ludzie tutaj lubia pewnego rodzaju "abstracty" oraz inne dziwactwa Milo trafic w koncu na swojego
Wysłany: 2009-01-12, 19:23
bombqa napisał/a:
Prawie strzeliles, generalnie ja ich w Barcelonie nie widzialem, natomiast chyba w gdzies w chinach jest motyw z jajami, to uchwycone przeze mnie to jajko na "wiezyczce" w ogrodzie Salvadora Dali w I. de Portlligat. Jest to jeden ze znakow rozpoznawalnych dla Salvadora Mial ich w swoim domu oraz ogrodzie kilka
No tak teraz sobie przypominam. Niedaleko Barcelony jest male miasteczko w ktorym urodzil sie Dali (Figueres).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum