W 5 piatce popelniles grzech glowny w fotografowaniu kwiatow zabiles kolory, blad. Poza tym glebia ostrosci troszke nie teges- mozliwe ze po prostu sprzet nie wydolil, jednak ja oceniam efekty.
6 od poczatku przeswietlona- nie do uratowania, jednak fajnie zadzialales GM'ami.
Ta miniaturce wyglada naprawde zajebiscie, jednak po powiekszeniu ukazuje sie strasznie plytka ostrosc, jednak bardzo podobaja mi sie kolory wiec calosc mi lezy.
Pozytywnie pozdro
Totez wlasnie cala magia kitu - jak zlapie ostrosc, to niby wychodzi na ekraniku ladnie, a po powiekszeniu w PS - jak sama nazwa wskazuje - kit Kolory jak zwykle podkrecone lekko GMkami i jednym Photo Filtrem, zimnym ;] Bo poki co na filtry mnie nie stac
w jakich kolorach byl ten GM ? mozesz wskazac jakie kolory w nim uzyles bo podoba mi sie ta tonacja kolorystyczna
kolas napisał/a:
Bo tu w mojej okolicy to raczej nic ciekawego nie ma ;]
tak Ci sie wydaje ;] mialem podobnie, wydawalo mi sie ze moja okolica jest nie ciekawa ale to wynika z tego ze od 21 lat widze ja na codzien i sie przyzwyczailem ale jak otworzysz oczy i dobrze sie rozejrzysz to znajdziesz napewno jakies ciekawe kadry
w jakich kolorach byl ten GM ? mozesz wskazac jakie kolory w nim uzyles bo podoba mi sie ta tonacja kolorystyczna
Black & White ;] Soft Light, albo Overlay, pewnie okolo 35% - tak jak ustawiam zazwyczaj ;]
cycU napisał/a:
tak Ci sie wydaje ;] mialem podobnie, wydawalo mi sie ze moja okolica jest nie ciekawa ale to wynika z tego ze od 21 lat widze ja na codzien i sie przyzwyczailem ale jak otworzysz oczy i dobrze sie rozejrzysz to znajdziesz napewno jakies ciekawe kadry
No mozliwe ;P
--------------------------
10.
No to z POTWa ;] Focus zawieszony akurat w takim miejscu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum