Elo
Na poczatek rzucam takie macro ;] Na razie je katuje
1. Tam pajeczyny kawalek jest, jakby sie ktos pytal...
2. Bez ;P troche na krawedziach widac aberracje, ale wiaterek troche byl takze sie kolysala galaz xD A SteadyShota nie mam ;]
3. Stokrotki mi sie ostala tylko wersja 800x600, bo wrzucalem na PB i zapomnialem wiekszej zapisac...
1. kolorystyka w miare dobra, dal bym je troche ciemniej
2. i nic nie przekona nas, ze bialy jest niebieski ? xD trzeba by sie pobawic cieplota swiatla
3. najlepszy kadr, ale tez bialy jest bardziej niebieski niz bialy ...
Dobra, nowy rozdzial w galerii, mianowicie od teraz foty robione - jak juz wiecie - Soniakiem, z kitem jak na razie ;] Nic specjalnego, cwicze xD
5.Macrowka ;P
6.Taakie tam ;D
Obydwie foty 'lekko' podrasowane w fotoszopce - glownie GMki ;]
Jutro moze jak bedzie ladna pogoda to trzeba bedzie sie wybrac w lepsze miejsce i poszukac obiektow godnych uwiecznienia Bo tu w mojej okolicy to raczej nic ciekawego nie ma ;]
Zdjecia mi sie podobaja ogolnie, ale w 5 postawilbym na zwiekszenie kontrastu, w 6 zas na wieksza ostrosc (spotegowalaby ten klimat fotki, ktory ewidentnie trafia w moje gusta).
Rzecz gustu... ja po prostu mam tendencje do przeginania z kontrastem i sharpem w zdjeciach W sumie tak zbaczajac z tematu to fotografia to cholernie trudna do oceniania jest... bo tu wlasnie wiekszosc chyba od trafienia w czyjes gusta zalezy.
Dokladnie, w tej kategorii najbardziej wychodzi to, jak ty widzisz to zdjecie. W tapecie/tagu/logotypie zawsze mozna cos zmienic, a zdjecia tak nie da sie zrobic ;]
5. Hmmmm... zastanawia mnie to nasycenie kolorow oraz kontrast. Zalozyles kondoma na obiektyw? Jak tak to proponowalbym uzywac durexow a nie tego shitu z Tesco.
6. j.w.
A ta obrobka to naprawde niezla, tylko jej nie widac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum