hm, co prawda zdjecia nie najlepsze , nie mam dobrego aparatu cyfrowego , nie stac mnie nawet na taki , musze sie nacieszyc 2 megapixelowym z telefonu, o to moje zdjecia.
Pare zdjec z zeszlego roku w lato
Bardzo pozowal
Jedno ze zdjec wykonane podczas wedkowania na plazy'
No , niestety , nie stac mnie na lustrzanke za 1xxx zl bo to jedyna opcja jaka widze. Moge sie jedynie nacieszyc aparacikiem z telefonu , 2 megapixele ;s
EviL1337, bardzo fajne fotki, brakuje Ci tylko lepszego sprzetu
to nei sprzet robi zdjecia, a fotograf... wiec lepszego sprzetu wcale nie potrzebuje
zdjecia mozna robic nawet za pomoca pudelka zapalek jak sie chce...
to nei sprzet robi zdjecia, a fotograf... wiec lepszego sprzetu wcale nie potrzebuje
prawda lecz czasem nie uchwyci sie do konca tyle ile by sie chcialo przez co zdjecie nie jest ladne , czasem poprostu trzeba rezygnowac ze zrobienia zdjecia czegos
zgodze sie, ale nie w tym przypadku ... z kadru i pomyslu widac, ze fotki sa dobre, no ale jakosciowo kiepsko... dla tego sprzet by sie zdal lepszy...
btw. zrob zdjecie pudelkiem zapalek to oddam Ci swoja aplhe xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum