Szkoda, ze nie numerujesz, byloby latwiej komentowac:)
Idac od poczatku:
Mistrz Yoda-Oleksy (dobrze mowie?) - musialem chwile sie zastanawiac, kogo to jest wyraz twarzy, slabo widac - a moze to bylo celowe, by nie rozpoznac od razu?
Zamarznieta galazka - widze, ze probowales makro, jednak calkowicie nie trafiles z ostroscia - dlatego tez nie wytkne Ci wiecej bledow w tym zdjeciu. Jestem calkiem na NIE.
Kaczor - hmm za duzo sie przy tym nie narobiles smieszna przerobka, na upartego moze byc
Kosmita - nie wiem dlaczego, ale nie podoba mi sie polaczenie glowy z otoczeniem. Zauwaz tez, ze czolo jest calkiem plaskie - zupelnie jakby walnal lbem w sciane. A kosmici z tego co wiem, maja duuzee pojemne mozgoczaszki (dla wielkiego mozgu ). Acha, jeszcze jedno. Przepalone niebo!
Budynek - na upartego moze byc, ale nie lubie centralnych i statycznych kadrow. Zdjecie sam zrobiles i przerobiles na stare, czy rzeczywiscie ma swoje lata i wygrzebales skads ?
Giertych Hitlerowiec - nawet fajne, jak dla mnie najlepsze ze wszystkich.
Zdjecia oprocz Kaczorow, bo to sa kaczory w dodatku Oba i giertycha, robilem sam, co do Ratusza w Jaroslawiu to postarzylem fote, kolega na zdjeciu to wlasnie mozgu za duzego raczej nie ma, a ta manipulacje zrobilem z czystej zlosliwosci ;P, a co do makro moj aparacik cudowny nawet nie ma takiej opcji , wiec zdjecie bylo robione w przelocie na pozycznym i wg to moja pierwsza makro, no moze druga .
pozdrawiam
TymCZA
I to postarzenie wyszlo Ci tak dobrze ze sie zastanawialem czy to uplywajacy czas zalatwil, czy photoshop
Cytat:
, kolega na zdjeciu to wlasnie mozgu za duzego raczej nie ma, a ta manipulacje zrobilem z czystej zlosliwosci ;P
Aaa skoro tak
Cytat:
a co do makro moj aparacik cudowny nawet nie ma takiej opcji , wiec zdjecie bylo robione w przelocie na pozycznym i wg to moja pierwsza makro, no moze druga .
Rozumiem, ze pozyczony aparat mial makro? Czym konkretnie robiles? Sorry jesli juz o tym pisales a ja przeoczylem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum