Poprzedni temat «» Następny temat
Pstryk, pstryk-BadBanan
Autor Wiadomość
Badbanan14 
User
Wychowany na bledach

Wysłany: 2008-01-18, 22:28   Pstryk, pstryk-BadBanan

Dobrze oto pierwsza skromna fotomanipulacjia, robilem to jakis rok temu wiec jest jak jest ;)

Matty 
User
Inny

Wysłany: 2008-01-19, 09:47   

Dosyc skromna, ale wykonana czysto. Nie jest zle ;)

Badbanan14 
User
Wychowany na bledach

Wysłany: 2008-01-19, 11:09   

Matty napisał/a:
Dosyc skromna
Co to znaczy? Dodalem po prostu na tym obrazku jezioro, bo bylo potrzebne, czysta praktycznosc. ;]
pozdrawiam

[ Dodano: 2008-01-19, 16:47 ]
Nastepne zdjatka :)

1

2

3
4
5
6
EDIT. numerki

Revue 
User

Wysłany: 2008-01-19, 19:46   

Ciekawe fotomanipulacje i dobrze wykonane :) a co do zdjecia to tlo jest ble:P

Badbanan14 
User
Wychowany na bledach

Wysłany: 2008-01-19, 20:03   

No to moj ogrod :P W druga strone bylo by jeszcze gorzej, bo tam chalupa :P

kptYossarian
User

Wysłany: 2008-01-19, 21:04   

Szkoda, ze nie numerujesz, byloby latwiej komentowac:)
Idac od poczatku:
Mistrz Yoda-Oleksy (dobrze mowie?) - musialem chwile sie zastanawiac, kogo to jest wyraz twarzy, slabo widac - a moze to bylo celowe, by nie rozpoznac od razu?
Zamarznieta galazka - widze, ze probowales makro, jednak calkowicie nie trafiles z ostroscia - dlatego tez nie wytkne Ci wiecej bledow w tym zdjeciu. Jestem calkiem na NIE.
Kaczor - hmm za duzo sie przy tym nie narobiles roll smieszna przerobka, na upartego moze byc :D
Kosmita - nie wiem dlaczego, ale nie podoba mi sie polaczenie glowy z otoczeniem. Zauwaz tez, ze czolo jest calkiem plaskie - zupelnie jakby walnal lbem w sciane. A kosmici z tego co wiem, maja duuzee pojemne mozgoczaszki (dla wielkiego mozgu :D ). Acha, jeszcze jedno. Przepalone niebo!
Budynek - na upartego moze byc, ale nie lubie centralnych i statycznych kadrow. Zdjecie sam zrobiles i przerobiles na stare, czy rzeczywiscie ma swoje lata i wygrzebales skads ?
Giertych Hitlerowiec - nawet fajne, jak dla mnie najlepsze ze wszystkich.

Czepiam sie, co nie? lol
Pozdrawiam.

Badbanan14 
User
Wychowany na bledach

Wysłany: 2008-01-20, 12:41   

Zdjecia oprocz Kaczorow, bo to sa kaczory w dodatku Oba i giertycha, robilem sam, co do Ratusza w Jaroslawiu to postarzylem fote, kolega na zdjeciu to wlasnie mozgu za duzego raczej nie ma, a ta manipulacje zrobilem z czystej zlosliwosci ;P, a co do makro moj aparacik cudowny nawet nie ma takiej opcji :/ , wiec zdjecie bylo robione w przelocie na pozycznym i wg to moja pierwsza makro, no moze druga :) . ;)
pozdrawiam
TymCZA

kptYossarian
User

Wysłany: 2008-01-20, 15:16   

Badbanan14 napisał/a:
co do Ratusza w Jaroslawiu to postarzylem fote

I to postarzenie wyszlo Ci tak dobrze ze sie zastanawialem czy to uplywajacy czas zalatwil, czy photoshop roll
Cytat:

, kolega na zdjeciu to wlasnie mozgu za duzego raczej nie ma, a ta manipulacje zrobilem z czystej zlosliwosci ;P

Aaa skoro tak :D
Cytat:

a co do makro moj aparacik cudowny nawet nie ma takiej opcji :/ , wiec zdjecie bylo robione w przelocie na pozycznym i wg to moja pierwsza makro, no moze druga :) . ;)

Rozumiem, ze pozyczony aparat mial makro? Czym konkretnie robiles? :) Sorry jesli juz o tym pisales a ja przeoczylem.

Pozdr.

Badbanan14 
User
Wychowany na bledach

Wysłany: 2008-01-20, 16:57   

To chyba, jakims kompaktem, nie pamietam.

Odpowiedz do tematu