Niszcze Twoje zdjecia Uoou, tez kiedys sie tym interesowalam, ale sprzet mam slaby i gowno mi wychodzi ; / W pierwszym z nozem swietne swiatlo. Z 3 i 4 by byly fajne stocki ; ]
1. Nizle, gdyby cos tam jeszcze bylo
2. nic nie warte, za duzo brzydkiego nieba (dodac filtr)
3. dobry kadr - niedoswietlone
4. ok
5. nijakie
6. total zepsute
Zdjecia z nozem nie przedstawiaja zadnej wartosci.
Rozumiem ze jestes mlody i zbuntowany wiec kreca cie mroszne klimaty ale to nie usprawiedliwia braku umiejetnosci czy podstaw fotografii. Probuj dalej - zwroc uwage co ma zdjecie przedstawiac i co jest na nim najwazniejsze. To musi byc wyeksponowane a przynajmniej prawidlowo naswietlone, np gosc z gitara - zdjecie ladnie wykadrowane ale glowny motyw totalnie niedoswietlony. Pozdrawiam
Musze sie zgodzic z poprzednikami, zdjecia przecietne jedynie ktore zwrocily moja uwage to:
facet z gitara - swietny kadr ! Niestety niedoswietlone - ale to juz ktos wspominal.
facet na torach - niepotrzebny kaszkiet. Akurat wtedy miales dobre swiatlo, ale niestety znow wyszlo niedoswietlona twarz... Czasem jest to przydatne, ale nie w tym przypadku...
Z autoportretow najbardziej do gustu przypadlo mi zdjecie, jak zginasz palce na ksztalt pistoletu. Dlaczego mi sie podoba? Moze przez to swiatlo
Pracuj dalej.
Jestem nowy na tym forum, chcialbym sie wiec z Wami przywitac.
Czesc!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum