Poprzedni temat «» Następny temat
SPECIALm+retusz fotki :P
Autor Wiadomość
SPECIALm 
User

Wysłany: 2007-12-03, 18:18   SPECIALm+retusz fotki :P

Moja kolezanka z klasy tylko kurde cicho bo jak to zobaczy to mnie zastrzeli:P

Na poczatku i po przejsciu prezz PS hehe

Tramposz 
User

Wysłany: 2007-12-03, 20:18   

Powiem tak, jezeli nie widac roznicy to po co przeplacac? Szczerze to dla takiej obrobki ja nawet PS'a nie wlaczam bo to trwa u mnie 5 min. Pewnie duzej niz ten retusz. Nie dostrzegam tutaj nic poza zmiana kontrastu. Moze jestem slepy ale takie sa moje odczucia.
Miales tyle mozliwosci: nalozenie "blyszczyka", poprawienie cery, aczkolwiek kolezanka ladna i tutaj nie trzeba by poprawiac :D , zmiana koloru tuszu (yyy tak to sie nazywa? to nad oczami) Zabawa z rzesami czy chocby samymi wlosami. Jednym slowem cwicz i czytaj tutki, bo i do tego sa przeciez tutoriale w necie! ;) I nie zrazaj sie krytyka D:
vs. Fuji 3:10

"Koniec swiata nadejdzie wsrod powszechnego smiechu i oklaskow niedowiarkow, ktorzy beda mysleli, ze to tylko dowcip."
Rumcajs

SPECIALm 
User

Wysłany: 2007-12-03, 21:32   

hehe nom jestes slepy:P ( sam to powiedziales;) ) ta obrobka trwala mniej niz 5 minut hehe:P przyjrzyj sie an reke bo ja odchudzilem do tego sylwetke wyszczuplilem podnioslem biust :P hehe ale to na powiekszeniu widac wyrazniej;)

Pozdro :d

Tramposz 
User

Wysłany: 2007-12-03, 21:35   

Ano, teraz dostrzeglem. Chyle czola przed podniesieniem biustu bo nigdy tego tricku nie umialem (z odchudzaniem jest tak samo), ale zrzuciles jej zbyt wiele kalorii :) wyglada troche... jak anorektyczka. Przepraszam, ze wczesniej nie zauwazylem tych czesci retuszu ale bylem dopiero co po przerywniku w nauce jakim jest drzemka D:
vs. Fuji 3:10

"Koniec swiata nadejdzie wsrod powszechnego smiechu i oklaskow niedowiarkow, ktorzy beda mysleli, ze to tylko dowcip."
Rumcajs

SPECIALm 
User

Wysłany: 2007-12-03, 21:57   

hehehe spoko ;) a powiekszanie biustu i o golnie poprawki ciala robi sie w filtr>deformacja ;)
aj tam od razu anorektyczka:P jak ebdzie mi sie chcialo to zrobie ja na bostwo ale na razie nie chce mi sie :D

pozdro :D

Revue 
User

Wysłany: 2007-12-03, 23:20   

sory ale ty ja wybrzydziles... brzydko schudla piersi jakies nie tego nic nadzwyczajnego wrecz przeciwnie.

im4g3 
Moderator
PROspamer

Wysłany: 2007-12-05, 20:23   

ja bym sie wlal na temat koelzanki wypowiedziec ;d

<3

SPECIALm 
User

Wysłany: 2007-12-18, 19:48   

No dobra tamto powiedzmy ze mi nie wyszlo bo to byl moj 1 przerabiany obrazek.....

a o to 2....

Witam po dlugiej przerwie hehe

krayZzie 
User

Wysłany: 2007-12-19, 18:52   

Pierwsz praca, dobrze zrobiona, nie wiem czemu sie czepiacie?
Druga tez dobra..
Pozdrawiam.

kostii
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-19, 19:18   

krayZzie bo sie nie znasz i glupio gadasz... Co do ostatniego zdjecia to wystarczylo wyretuszowac stemplem i bylo by super(mozna by bylo jeszcze przyciemnic i rozmyc tlo). A ty dodajesz wlosy ktore i tak sa zle wyciete, rozmywasz babke i dodajesz paskudne fioletowe dziadostwo nad oczami... W tym "retuszu" jak to nazwales tlo jest bardziej ostre od pierwszego planu(dziewczyny), wiec nie wiadomo czy chciales zeby ktos kto ogladal zdjecie zadziwial sie sciana, albo dziewczyna... A co do pierwszego "retuszu" to praktycznie tej dziewczynie byl nie potrzebny bo bez tego byla piekna...

Alienkus 
User
Spam ProMaker

Szmal: 1000g4u
Wysłany: 2007-12-20, 14:37   

w pierwszej pracy podniosles jej biust i pociagnales troche mocniej makijaz ?? czy mi sie tylko tak zdaje?? druga widac przerobke :P ale w drugiej troche za duzo "pudru" jej dales

Dawidinho_14 
User

Wysłany: 2007-12-20, 14:45   

Nawet fajnie ale czegos jeszcze brakuje

<||NEW||>

noapotente 
User

Wysłany: 2007-12-26, 08:44   

Pozwolilem sobie wyretuszowac fotke twojej kolezanki. Bez wstawiania bajerow ale zeby fotograficznie i jakosciowo wyglagala lepiej. (naturalnie fotka)

spoolsh 
User

Wysłany: 2008-03-20, 09:56   

Co do pierwszej fotki to najbardziej w oczy rzucaja sie chyba wybielone zeby ^^

Druga calkowicie spartolona , odrazu w oczy rzuca sie roz na powiekach ktory powoduje ze wyglada jak wiejska dzi..a ^^ Pozatym po retuszu zdjecie znacznie traci ostrosc . I fakt faktem najtrudnijesza rzecz to dodawanie wlosow ktora takze neizbyt ci wyszla . osobiscie dalej sie tego ucze ale zeby uzyskac realistyczny efekt trzeba sie niezle napocic .

noapotente bez urazy ale twoj retusz wygalda jak bys zamoczyl zdjecie w rozpuszczalniku :)

Czerw!ec 
User

Wysłany: 2008-03-21, 17:00   

Dziewczyna jak ze snow a Wy ja jeszcze chcecie upiekszac :P

Odpowiedz do tematu